Κεντρική Eurobasket “Σεβασμός για την Ελλάδα”

“Σεβασμός για την Ελλάδα”

scariolo osfp laboral

scariolo-osfp-laboral
Ο τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην Ελλάδα ενόψει της αναμέτρησης (15/09) στο πλαίσιο των προημιτελικών του Ευρωμπάσκετ. Τόνισε, δε, πως αποτελεί ευλογία να διαθέτει τον Πάου Γκασόλ στην ομάδα ενώ σχολίασε και την κατάσταση του Ρούντι Φερνάντεζ.

Σχετικά με το ματς κόντρα στη “γαλανόλευκη”: “Έχουμε μεγάλο σεβασμό για την ελληνική ομάδα. Έχουν παίκτες που παίζουν στο ΝΒΑ και πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα ενώ διαθέτουν έναν πολύ ικανό προπονητή. Θα είναι ένα πολύ δυνατό ζευγάρι. Θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε από αύριο. Εμείς οι προπονητές από σήμερα, αλλά οι παίκτες πρώτα πρέπει να ξεκουραστούν”.

Για τον Ρούντι Φερνάντεζ, ο οποίος δεν αγωνίσθηκε κόντρα στην Πολωνία λόγω ενοχλήσεων στη μέση, υποστήριξε: “Ο Ρούντι είναι αμφίβολος. Δεν τον προφυλάξαμε σήμερα. Δεν ήταν σε θέση να παίξει”.

Αναφορικά με τον Πάου Γκασόλ: “Είναι ευλογία για μένα να έχω σαν παίκτη για τόσα πολλά παιχνίδια τον Πάου Γκασόλ. Είναι παίκτης μεγάλης κλάσης, σπουδαίος άνθρωπος, με αίσθημα αφοσίωσης απέναντι στην ομάδα του και το μπάσκετ. Σήμερα είχε κάποιες ενοχλήσεις και δεν μπορούσε να μένει πάνω από 5 λεπτά σερί στο παρκέ, αλλά ο ίδιος ήθελε να αγωνισθεί πολύ αναλαμβάνοντας το ρίσκο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…