Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ Μεγάλη ανησυχία

Μεγάλη ανησυχία

psak

Η κατάσταση έχει ξεφύγει το φετινό καλοκαίρι, με αρκετές ομάδες της Α2 να μην γνωρίζουν εάν θα αγωνιστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο, με αποτέλεσμα οι παίκτες να εγκλωβίζονται και το επαγγελματικό τους μέλλον να είναι αβέβαιο. Με ανακοίνωση του, ο ΠΣΑΚ εξέφρασε την ανησυχία του για τα τελευταία φαινόμενα, που συμβαίνουν στον χώρο του μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
‘Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζει την ανησυχία του, για την κατάσταση που επικρατεί σε ορισμένες ομάδες, κυρίως της Α1 και Α2 κατηγορίας, οι οποίες δεν γνωρίζουν, εάν θα αγωνιστούν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με αποτέλεσμα, πολλά από τα μέλη μας, να έχουν ‘’εγκλωβιστεί’’ και να μην γνωρίζουν τι θα γίνει τη νέα σεζόν, που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς, να συζητήσουν και να βρουν λύση, προκειμένου, να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα.

Ο ΠΣΑΚ έχει πάρει θέση, η οποία δεν είναι άλλη, από την έγκαιρη αποδοχή συμμετοχής των ομάδων στα πρωταθλήματα, λίγες ημέρες μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚ: Συγκεντώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Το δράμα των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να φύγουν απο τα σπίτια τους λόγω της πύρινης λαίλα…