Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Με το… αριστερό (pics)

Με το… αριστερό (pics)

Rethimno

Skylainers Franfurt-Rethimno-Petros Oikonomakis

Η έναρξη του τουρνουά πραγματοποιήθηκε, σήμερα (24/09) στο κλειστό του Κλαδισού με την επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Πέτρου Οικονομάκη. Το παρών έδωσαν η οικογένεια του Πέτρου Οικονομάκη, ο μεγαλομέτοχος κ. Κωστής Ζουμπανάκης, η δημοτική αρχή των Χανίων, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες της ομάδας του Ρεθύμνου.

Skylainers Franfurt-Rethimno-Petros Oikonomakis1

Στη συνέχεια το Ρέθυμνο έκανε πρεμιέρα στο διεθνές τουρνουά παίζοντας με τους Σκάιλαινερς Φρανκφούρτης, από τους οποίους και ηττήθηκε με 71-58.

Η ομάδα του Σκουρτόπουλου ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση, ωστόσο στο δεύτερο δεκάλεπτο βγήκαν πολλές αδυναμίες στο παρκέ και ειδικά στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΑΓΟΡ έδειξαν καλύτερη διάθεση, ωστόσο δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στη διεκδίκηση της νίκης αφού αστόχησαν σε πολλά ελεύθερα σουτ πίσω από τα 6,75. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι οικοδεσπότες του τουρνουά τελείωσαν το ματς με 10/30 δίποντα και 6/24 τρίποντα.

Αύριο Παρασκευή (25/9) το Ρέθυμνο θα αντιμετωπίσει την ανανεωμένη και πολύ δυνατή ΑΕΚ στις 19:30.

Τα δεκάλεπτα: 15-14, 26-40, 46-55, 58-71.
​ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS (Θανάσης Σκουρτόπουλος): Κλουφ 7(1), Σχίζας, Ρέλφορντ 9, Σάφτενααρ 8(1), Γιαννόπουλος 4(1), Χάροου 7(1), Καμπερίδης 5, Κορόλεφ 11(2), Ματαλών 3.
SKYLINERS ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (Γκόρντον Χέρμπερτ): Κλάιν 11(3), Όλτενμπουργκ, Μερτς 3, Ζιμπ, Βόιτμαν 3, Ρίχτερ 11, Ρόμπερτσον 7(1), Μόρισον 10, Τέοντορ 10, Ντόρνεκαμπ 6, Ντίσμα 8(2), Λίτλ 2.

petros_oikonomakis_rethymno-frankfurt_trisagio

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αντώνης Νταλιάνης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…