Κεντρική Basket League Άρης Με άρωμα Ευρωλίγκας

Με άρωμα Ευρωλίγκας

Aris Proponisi112

Aris-proponisi

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η ομάδα του Άρη, μέσα από την κάνει γνωστή τη διεξαγωγή του 2ου “Nick Galis Cup”, ενώ επίσης κάνει γνωστές τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς επίσης και το πρόγραμμα του τουρνουά.

Αναλυτικά:
Η ΚΑΕ Άρης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του 2ου Διεθνούς ΤουρνουάNick Galis Cup“. To κορυφαίο τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προς τιμήν του μεγαλύτερου Έλληνα αθλητή όλων των εποχών, Νίκου Γκάλη, θα λάβει χώρα από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2015, στο “Nick Galis Hall“.

Και η φετινή διοργάνωση θα έχει έντονο άρωμα Euroleague! Τον Νίκο Γκάλη θα τιμήσουν με την παρουσία τους η ρωσική Λοκομοτίβ Κουμπάν και η τουρκική Πινάρ Καρσίγιακα και η Ολύμπια Λιουμπιάνας από τη Σλοβενία.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν με τον Έλληνα κόουτς, Γιώργο Μπαρτζώκα, στο τιμόνι της, επέστρεψε στην Ευρωλίγκα, όπου φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πορεία, έχοντας κινηθεί εντυπωσιακά στις μεταγραφές. Πήρε παίκτες όπως ο Ντοντάι Ντρέιπερ, Κυρίλο Φεσένκο, Σεργκέι Μπικόβ, Αλεξέι Ζόζουλιν, Βίκτορ Κλέιβερ, Ράιαν Μπροεκχοφ. Έχει στην τροπαιοθήκη της ένα Γιούροκαπ και ένα ρωσικό κύπελλο.

Η Πινάρ Καρσίγιακα ήταν η μεγάλη έκπληξη των ευρωπαϊκών γηπέδων κατά την περσινή σεζόν. Αν και αουτσάιντερ, κατάφερε να κατακτήσει το τουρκικό πρωτάθλημα, κερδίζοντας στα πλέι οφ ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε και η Αναντολού Εφές. Έτσι, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη Ευρολίγκα και κινήθηκε εντυπωσιακά στο μεταγραφικό “σαφάρι”, αποκτώντας τους Τζάστιν Κάρτσερ, Κέρεμ Γκονλουμ, Τζο Ράνγκλάντ, Τζος Κάρτερ, Τσαν Άλτιντιγκ. Η τουρκική ομάδα έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 2 Turkish President’s Cups.

Η Ολύμπια Λιουμπιάνας θα συμμετάσχει στο Γιούροκαπ της προσεχούς σεζόν, όπως κι ο Άρης. Είναι η πιο ιστορική ομάδα της Σλοβενίας με πλήθος τροπαίων: έχει κατακτήσει 15 πρωταθλήματα και 19 κύπελλα Σλοβενίας, 1 Saporta Cup, 7 Supercups και 1 τρόπαιο Αδριατικής Λίγκας. Φέτος επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα και απέκτησε τους Λάπορνικ, Νίκολίτς, Ζάγκορατς, ενώ έκανε και επενδύσεις όπως αυτή του 18χρονου Μέσιτσεκ

Το πρόγραμμα του «Nick Galis Cup»

Παρασκευή 25.09.2015
Ημιτελικοί Αγώνες (19:00 & 21:00)

Σάββατο 26.09.2015
Συναυλία των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστου Θηβαίου και Μιλτιάδη Πασχαλίδη.

Κυριακή 27.0.2015
19.00 Μικρός τελικός
21.00 Μεγάλος Τελικός και απονομές.

Οι τιμές των εισιτηρίων

2ο Nick Galis Cup
25/09 & 27/09

Τιμή ημέρας
(2 αγώνες /ημέρα)

Όλο το γήπεδο – Θύρες:
1, 2-3Α, 2-3Β, 4, 5-6, 7, 8-9, 10

10
Θύρες 2-3 GOLD (226 θ) 30
Court Side Seats (17-19 θ) 100
Γενική Είσοδος Συναυλίας στη ΔΕΘ – 26/09/15 10

Περισσότερες λεπτομέρειες, για τη συναυλία του Σαββάτου και τη διάθεση των εισιτηρίων του “Nick Galis Cup”, θα ανακοινωθούν προσεχώς από την ΚΑΕ Άρης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…