Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μαζί για το επόμενο

Μαζί για το επόμενο

Panathinaikos Stoiximan.gr Sinentefxi Tipoy

Panathinaikos-Stoiximan.gr-Sinentefxi Tipoy

Παναθηναϊκός και stoiximan.gr ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους πράσινους να παραχωρούν συνέντευξη Τύπου στις στην αίθουσα VIP Lounge του ΟΑΚΑ. Μετά την επιτυχημένη περσινή συνεργασία που στάθηκε στην αξιοπιστία, τη φερεγγυότητα και τον αμοιβαίο σεβασμό γνωστοποίησαν τη συμφωνία τους και για την επόμενη περίοδο.

Την αρχή των δηλώσεων έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος. “Είμαστε ευτυχείς που ανανεώνουμε τη συνεργασίας μας με την εταιρεία stoiximan.gr. Αυτό γιατί η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική πέρσι και αυτό έγκειται και στο γεγονός πως με ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και επενδύουν σε αυτόν. Παράλληλα, συμπεριλάβαμε στις δράσεις μας και την κοινωνική ευθύνη και δεν μείναμε μόνο στο αθλητικό κομμάτι.”

Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς είπε: “Καλησπέρα κι από μένα. Μεταφέρω το χαιρετισμό όλων των συμπαικτών μου τους οποίους εκπροσωπώ σε αυτή την εκδήλωση. Σίγουρα είναι πολύ ευχάριστο το ότι ανανεώθηκε αυτή η συνεργασία που είναι πολύ σημαντική. Με αυτό τον τρόπο μας βοηθά στην επίτευξη των στόχων μας που είναι το μοναδικό καθήκον των παικτών Να κατακτήσουμε τίτλους και να βοηθήσουμε στην επέκταση του brand name του Παναθηναϊκού και φυσικά να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας”.

“Εγώ θα τα πόνταρα τα λεφτά μου διότι χτίζεται κάτι πολύ καλό» απάντησε μετά από ερώτηση, “τι απόδοση θα έδινε η κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό”.

Ενώ με τη σειρά του ο Γιάννης Σπανουδάκης (stoiximan.gr) είπε: Με τη σειρά μου θέλω να εκφράσω τη χαρά μου για την ανανέωση της συνεργασίας με τη μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ που παίρνει εδώ και 20 χρόνια τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κινηθήκαμε και για θέματα κοινωνικής ευθύνης όπως το Χαμόγελο του παιδιού αλλά και την ενίσχυση τουι ιδρύματος “Φλόγα”. Για δεύτερη συνεχή χρονιά είμαστε στο πλευρό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Τα κοινά μας χαρακτηριστικά θα είναι τα ίδια και φέτος.

Η συνεργασία μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στοχεύει στην ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού. Στηρίζοντας την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στηρίζουμε το ελληνικό μπάσκετ. Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού.

Φέτος είναι η τελευταία ενεργή χρονιά του Δημήτρη Διαμαντίδη. Δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε το μπάσκετ χωρίς το Δημήτρη. Δεν είναι εδώ αλλά θέλουμε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία φέτος και ελπίζουμε να αλλάξει την απόφασή του στο τέλος. Νιώθουμε τιμή που το λογότυπο της Stoiximan θα κοσμεί αυτή την ιστορική φανέλα”.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος (Stoiximan.gr) είπε: Η δεύτερη αυτή χρονιά εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο συνεργασίας, στον οποίο, φιλοδοξούμε, ως μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, να φέρουμε στο ελληνικό κοινό νέες συγκινήσεις, δράσεις και εκδηλώσεις, εντός και εκτός γηπέδου. Παράλληλα, στόχος μας είναι να εντατικοποιήσουμε τη συνεργασία μας στο κομμάτι της κοινωνικής ευθύνης, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας από κοινού προγράμματα για τη βοήθεια ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…