Κεντρική Basket League Άρης “Λίγο προπόνηση θέλει ο Γκάλης”

“Λίγο προπόνηση θέλει ο Γκάλης”

nikos gkalis galis laskaris

nikos-gkalis-galis-laskaris

Δε θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την γιορτή ο Νικόλαος Λάσκαρης. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο eBasket και όπως τόνισε χαίρεται με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Ακόμα, σχολίασε τα καρφώματα που του αρέσουν, ενώ αστειεύτηκε λέγοντας ότι ο Νίκος Γκάλης ίσως ξαναπαίξει στον Άρη από του χρόνου, με λίγη προπόνηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Λάσκαρης:
Χαίρομαι με αυτό που βλέπω μέσα στο γήπεδο. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την ομάδα να παίζει. Να παίζει δυνατή άμυνα και να προσπαθεί να φύγει στον αιφνιδιασμό. Εννοώ ως πρώτη φορά, με αντίπαλο επιπέδου Ευρωλίγκα-Eurocup. Συμπεράσματα είναι νωρίς να βγάλουμε, αλλά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο από ό,τι βλέπω“.

Για τα καρφώματα που όπως έχει δηλώσει του αρέσουν: “Ναι, έτσι είναι. Στο σκάουτινγκ των παικτών, ήταν κάτι που το κοιτούσαμε και το θέλαμε. Θέλαμε το μπάσκετ να είναι πιο ανάλαφρο, λίγο πιο διασκεδαστικό, να θυμόμαστε άλλες εποχές που πήγαινες στο γήπεδο για να διασκεδάζεις”.

Για τον Νίκο Γκάλη: “Θα ήθελα πολύ να τον ξαναδώ στο γήπεδο. Το συζητάμε να κάνει… λίγο προπόνηση και να δούμε του χρόνου τι μπορούμε να κάνουμε (γέλια). Ευτυχώς έπαιξε σε μία περίοδο που υπήρχαν τα βίντεο και έχουμε κρατήσει πολλές ωραίες στιγμές, έχουμε και τα κύπελλα και θέλουμε να κάνουμε μία πολύ καλή ψηφιοποίηση για να κρατήσουμε όλες αυτές τις όμορφες στιγμές“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…