Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Κλουφ(άκης) Σαφτενααρ(άκης)”

“Κλουφ(άκης) Σαφτενααρ(άκης)”

slovenia Holland Eurobasket

slovenia-Holland-Eurobasket 

Μπορεί όπως όλα δείχνουν οι “Οράνιε” να αποχαιρετούν σιγά-σιγά το Ευρωμπάσκετ καθώς για να περάσουν στην επόμενη φάση θα πρέπει να κερδίσουν την Ελλάδα ή την Κροατία, τα μηνύματα που μας άφησαν ήταν θετικά. Οι Ολλανδοί έχασαν από την Σλοβενία 81-74, αλλά εμείς κρατάμε και πάλι την παρουσία των δυο “Κρητικών” του Κλουφ(άκη) και Σαφτενααρ(άκη) παικτών της ομάδας του Ρέθυμνο Cretan Kings.

Ο guard των Ρεθυμνιωτών για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε τις περγαμηνές του μέσα στο παρκέ πετυχαίνοντας 25 πόντους ( με 6/12 βολές, 3/9 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ). Αρνητικός στην αναμέτρηση με τους Σλοβένους ήταν 27χρονος φόργουορντ είχε 2 πόντους (1/3 δ., 0/3 τρ.), έκανε λάθη και πήρε μόλις 3 ριμπάουντ στα 21:41 που βρέθηκε στο παρκέ.

Το μέχρι στιγμής πρόσημο και για τους δυο παίκτες αθλητές είναι θετικό και το σίγουρο είναι πως το προπονητικό επιτελείο του Ρέθυμνο Cretan Kings θα περιμένει με χαμόγελα τους Ολλανδούς και με ανυπομονησία για να τους εντάξουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αντώνης Νταλιάνης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…