Κεντρική Eurobasket “Κοιτάμε το επόμενο ματς”

“Κοιτάμε το επόμενο ματς”

printezis skopia eurobasket 15

printezis-skopia-eurobasket 15

Ο Γιώργος Πρίντεζης, μετά το τέλος του παιχνιδιού της Εθνικής μας με την Εθνική ομάδα των Σκοπίων, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και είπε πως πρέπει να αφήσουν πίσω τη σημερινή (05/09) νίκη με τα Σκόπια και να επικεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι με την Κροατία.

Αναλυτικά:
“Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι το σημερινό. Οι πρεμιέρες ξέρουμε πως πάντα κρύβουν εκπλήξεις. Εμείς μπήκαμε αγχωμένοι, αλλά βγάλαμε πτυχές που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Η άμυνά μας σε γενικές γραμμές ήταν καλή, ασχέτως αν φάγαμε πολλά τρίποντα. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Η συγκεκριμένη νίκη πέρασε και πλέον κοιτάμε μπροστά, γιατί έχουμε δρόμο. Έχουμε καλό υλικό ως ομάδα.

Τώρα έρχονται σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Είμαστε καλή ομάδα, αλλά πρέπει να το δείχνουμε στο παρκέ.

Η Κροατία είναι δυνατή ομάδα, στόχος τους είναι το μετάλλιο. Οι παίκτες της αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη και να είμαστε έτοιμη για το επόμενο παιχνίδι. Σήμερα δεν ήμουν μόνο εγώ, ήταν κι ο Σλούκας κι άλλοι παίκτες“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…