Κεντρική Basket League Άρης Κέρδισαν τα παιδιά (pics)

Κέρδισαν τα παιδιά (pics)

aris filiko gslarisas larisa vraveusi

aris-filiko-gslarisas-larisa-vraveusi

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον ΓΣ Λάρισας. Μπορεί οι “κιτρινόμαυροι” να επικράτησαν με 93-77, όμως μικρή σημασία είχε το σκορ του αγώνα.

Στο κλειστό της Νεάπολης βρέθηκαν 1500 άτομα τα οποία έτσι ενίσχυσαν τα παιδιά που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Μάλιστα, στο γήπεδο πωλούνταν προϊόντα της ΚΑΕ Άρης με τα έσοδα να δίνονται για τον ίδιο σκοπό.

aris-larisa-filiko1

Στο γήπεδο το “παρών” έδωσαν ο πρόεδρος του Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος, Εμμανουήλ Λάσκαρης, ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Παπακυριάκης, και το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ., Στάθης Ρούσσος. Μάλιστα, η αντιπροσωπεία του Άρη τιμήθηκε από τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, Ιωάννη Πατέρη, ενώ από την πλευρά της τίμησε τους Μιχάλη Σπηλιώτη και Δημήτρη Τσούμα.

aris-filiko-larisa-team

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Θωμάς Νίκου, Σάββας Καμπερίδης και Βαγγέλης Σπυρίδης δε χρησιμοποίησαν τον Τζαμέλ Χάγκινς, ενώ ο Ντομινίκ Ουότερς αγωνίστηκε ελάχιστα λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Ο “θεός του πολέμου”, είχε το πάνω χέρι της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά, όμως και ο Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Μετά τον αγώνα δηλώσεις έκανε ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος σχολίασε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε μέρος σε έναν αγώνα με ανθρώπινο σκοπό. Είναι πολύ καλό οι ομάδες και δη με το μέγεθος του ΑΡΗ, να δίνουν χείρα βοηθείας προς όσους το έχουν ανάγκη. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για παιδιά Χαρήκαμε που είδαμε αρκετό κόσμο στο κλειστό της Νεάπολης και ελπίζουμε τα έσοδα αυτού του αγώνα να δώσουν μία ανάσα στα παιδιά που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες και ο Άρης έχει δείξει ότι συμμετέχει ενεργά“.

Για το αγωνιστικό κομμάτι: “Το αποτέλεσμα είναι δευτερεύον σε ένα τέτοιο ματς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, για μας ήταν ακόμα ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Τώρα ακολουθούν πιο δυνατά τεστ, στο «Nick Galis Cup» και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας“.

Τα δεκάλεπτα: 16-20, 33-51, 56-73, 77-93.
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Δερμιτζάκης 2, Τσιαμπαλής 5, Παπαχρήστος 12, Λαμπρόπουλος 12, Μπόγδανος 12, Τσιαβές 3, Αγγελόπουλος 9, Βαβάτσικος 4, Χανέλι 5, Λεπενιώτης 13, Γοργόλης, Ντάλος, Τσούμας, Κουσιάντζας.
ΑΡΗΣ: Ξανθόπουλος 1, Δήμας 7, Πελεκάνος, Cupkovic 14 (4), Φλιώνης 5, White 10, Waters 2, Δίπλαρος, Ζάρας 15 (5), Cohen 14, Μούρτος 7, Σίμτσακ 9, McNeal 9.

aris-larisa-filiko-vraveusi-arvanitis

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…