Κεντρική Eurobasket “Κανένα δικαίωμα”

“Κανένα δικαίωμα”

Kostas Sloukas Eurobasket Greece Hellas Holland Netherlands

Kostas Sloukas-Eurobasket-Greece-Hellas-Holland-Netherlands

Η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το αυριανό (12/09, 15:30) παιχνίδι με το Βέλγιο, για τη φάση των “16” του Ευρωμπασκετ, ολοκληρώθηκε. Ο Κώστας Σλούκας λίγο μετά το τέλος της προετοιμασίας, έκανε δηλώσεις και σύμφωνα με αυτές, η Εθνική μας Ομάδα δεν θα πρέπει να δώσει κανένα δικαίωμα κόντρα στο Βέλγιο.

Αναλυτικά:
Θα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι αύριο (12/09). Η αλήθεια είναι ότι ήταν η αρχή της προετοιμασίας, ήταν πιο έτοιμη ομάδα τότε το Βέλγιο κι εμείς είχαμε ελλείψεις, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Θα τα παίξει όλα για όλα, όπως κι εμείς. Δεν πρέπει να δώσουμε κανένα δικαίωμα. Παίζουν έξυπνα σαν ομάδα, τους αρέσει το δυνατό παιχνίδι και όποτε βρίσκουν ευκαιρία τρέχουν. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην άμυνα, για να μην έχουμε προβλήματα”.

Για το γεγονός πως έμειναν αήττητοι στην πρώτη φάση, κάνοντας το «πέντε στα πέντε» στο Ζάγκρεμπ, πρόσθεσε: “Οι προηγούμενες χρονιές μας έχουν διδάξει πολλά. Από αύριο (12/09) έχουμε μια τεράστια πρόκληση για να περάσουμε στους “8“. Οι παίκτες έχουν βρει πολύ πιο γρήγορα το ρόλο τους. Είμαστε ομάδα, βελτιωνόμαστε όσο περνάει ο καιρός κι πλέον προετοιμαζόμαστε για το ξεκίνημα του τουρνουά“.

Τέλος, μίλησε και για τη μονομαχία τους με το Ματ Λοτζέσκι: “Ήταν συμπαίκτης μου δύο χρονιά, εξαιρετικός χαρακτήρας και παίκτης, αλλά αύριο (12/9) για σαράντα λεπτά θα είναι εχθρός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…