Κεντρική Eurobasket “Καλύτεροι για 35′”

“Καλύτεροι για 35′”

ukic croatia pagkosmio

ukic-croatia-pagkosmio

Απογοητευμένος από την αποτυχία της ομάδας του να κερδίσει την Ελλάδα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ρόκο Ούκιτς. Ο έμπειρος παίκτης της Κροατίας, τόνισε ότι ήταν καλύτεροι για 35′, ωστόσο έμειναν από καύσιμα. Παράλληλα, εξήρε την ηγετική φυσιογνωμία του Βασίλη Σπανούλη, ενώ τέλος υπογράμμισε την απειρία των συμπαικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Ήμασταν η καλύτερη ομάδα για 35 και πλέον λεπτά, αλλά στο τέλος μείναμε από καύσιμα. Όταν αντιμετωπίζεις μια τόσο δυνατή ομάδα, όπως η Ελλάδα, δεν αρκεί αν δεν παίξεις καλά σε όλο το ματς. Έχουν έμπειρους παίκτες και στο τέλος μάς τιμώρησαν. Η ήττα αυτή μας πονά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια“.

Για τον Βασίλη Σπανούλη: “Σέβομαι τον Σπανούλη, είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη. Πάντα δίνουμε μεγάλες μάχες στο παρκέ. Εμείς έχουμε δύο πολύ νεαρούς παίκτες στην πεντάδα μας, παίκτες όπως ο Σάριτς και ο Χεζόνια, που θα ηγηθούν της ομάδας μας στα επόμενα χρόνια. Όμως δεν έχουν ακόμη την εμπειρία. Είναι λάθος να τους κατηγορήσουμε, η διαδικασία μάθησης περιλαμβάνει και τέτοιες καταστάσεις σαν τη σημερινή“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…