Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Καλύτεροι από πέρσι”

“Καλύτεροι από πέρσι”

giannakopoulos-dimitris
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε -μιλώντας στη NOVA- πως, αν ο Παναθηναϊκός επιθυμούσε να βραβεύσει όλους τους παίκτες της ιστορίας του, δεν θα αρκούσε μία σεζόν. Υπογράμμισε, δε, πως εύχεται -δεδομένων και των μεταγραφών- η φετινή χρονιά να εξελιχθεί καλύτερα από πέρσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Αυτά τα έχω ζήσει 25 χρόνια ως φίλαθλος. Ευχαριστώ τον πατέρα μου που με έκανε Παναθηναϊκό. Δεν είναι μόνον αυτοί οι πέντε. Αν θέλαμε να τους βραβεύσουμε όλους, δεν θα μας έφτανε μία σεζόν. Αυτούς τους ψήφισε ο κόσμος. Ελπίζω να υπάρξει μία έκπληξη στο τέλος της σεζόν όπου εκεί θα κορυφωθούν όλα” ανέφερε, αρχικά, αναφορικά με την αποψινή (“Honouring our leagacy) εκδήλωση.

Προσέθεσε, μάλιστα, πως: “Ελπίζω να πάμε καλύτερα από πέρσι. Όλοι μαζί, διοίκηση, ιδιοκτήτες, μέτοχοι κρίναμε πως αυτοί οι παίκτες πρέπει να έρθουν για το καλό του Παναθηναϊκού”.

Για το φίλαθλο κοινό του “τριφυλλιού”: Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, να κρατήσουμε τον χώρο του αθλητισμού μακριά από τα υπόλοιπα. Να έχουμε κάτι να μας κρατάει ζωντανούς, ευτυχισμένους και κόσμιους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαγιάννης – «Χαρούμενοι που επιστρέφει ο κόσμος»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης βγήκε στον αέρα του OVER FM, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους ομαδι…