Κεντρική Basket League Άρης Υπέγραψε ο Δίπλαρος (pics)

Υπέγραψε ο Δίπλαρος (pics)

aris diplaros ipografi

aris-diplaros-ipografi

Ήταν λίγο-πολύ γνωστό. Το είχε δηλώσει μάλιστα και ο μεγαλομέτοχος του Άρη, Νικόλαος Λάσκαρης.

Ο λόγος για την μεταγραφή του Νίκου Δίπλαρου στον Άρη. Ο 18χρονος αθλητής υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τους “κιτρινόμαυρους” και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. Προέρχεται από τον Έσπερο ΑΟΠΑ, ενώ ήταν μέλος της εθνικής Ελλάδας u18 που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης στο Βόλο.

aris-diplaros-mouseio-emmanouil-laskaris

Ο Δίπλαρος, είχε υπογράψει αρχικά στην ΑΕΚ, όμως μία δήλωσή του στάθηκε αφορμή για να λύσει το συμβόλαιό του με τον “Δικέφαλο”, πριν καν φορέσει τη φανέλα της Ένωσης. Πλέον θα φορά τη φανέλα του “θεού του πολέμου”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:
Η Άρης Κ.Α.Ε., πιστή στο πλάνο της επένδυσης σε νεαρούς και ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές, ανακοινώνει την απόκτηση του πρωταθλητή Ευρώπης, Νίκου Δίπλαρου από τον Έσπερο ΑΟΠΑ. Ο διεθνής (γεννημένος στις 28 Ιουνίου του 1997), ύψους 1.90μ. γκαρντ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα είναι παίκτης του Άρη μέχρι το 2018.

Η Άρης Κ.Α.Ε. και η οικογένεια Λάσκαρη καλωσορίζουν στον Αυτοκράτορα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Ο Νίκος Δίπλαρος, παιδί πολυμελούς οικογένειας και μαχητής από μικρή ηλικία, ανδρώθηκε μπασκετικά στον Έσπερο ΑΟΠΑ και τα τελευταία χρόνια είναι στέλεχος των Εθνικών Ομάδων.

Το 2014 πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων U17. Φέτος, στις 2 Αυγούστου, στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων U18 στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στον Βόλο, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της κορυφής από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα“.

aris-diplaros-mouseio2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…