“Είμαστε φίλοι”

giannakopoulos papadopoulos

giannakopoulos-papadopoulos

Ο Μάνος Παπαδόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι σχέσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού θα βελτιωθούν, μιλώντας στον ραδιοφωνικό αέρα του ΣΠΟΡ FM. Ο πρόεδρος της “πράσινης” ΚΑΕ έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενώ τόνισε πως και ο Σπανούλης θα μπορούσε να βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα του “τριφυλλιού”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Στην ίδια πεντάδα θα μπορούσαν να είναι παίκτες όπως ο Γιαννάκης, ο Γιασικεβίτσιους, ο Σπανούλης, ο Γουίλκινς, ο Ρέμπρατσα…”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε για τις σχέσεις των δύο “αιωνίων”:

“Αδικεί και τις δύο ομάδες αυτό το κλίμα. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης, δεν μπορούν να μείνουν όλοι έξω. Σε κάποιους αρέσει να προβάλουν τα αρνητικά κι όχι τα θετικά. Νιώθω ότι μπορεί να δούμε κάτι διαφορετικό φέτος. Πιστεύω πως και το επίπεδο των ομάδων έχει ανέβει και το επίπεδο αυτών που είναι στις ομάδες είναι ικανοποιητικό. Έχουν ήθος οι περισσότεροι. Δηλαδή εγώ χαίρομαι που ο κ. Σφαιρόπουλος έχει ήθος. Δεν μιλάω για το αγωνιστικό κομμάτι, εκεί κρίνεσαι από τα αποτελέσματα.

Όταν κάποιος έχει επιτυχίες δεν μπορούμε να τον αμφισβητούμε. Ο κ. Σφαιρόπουλος έχει μεγαλύτερο ήθος από κάποιους άλλους στο παρελθόν, που διαμαρτύρονταν συνέχεια. Έχουμε τόσους πολλούς τίτλους στον Παναθηναϊκό, που δεν έχουμε κόμπλεξ. Όταν βλέπουμε κάτι καλό, γιατί να μην το πούμε; Όλη αυτή η αντιπαλότητα ίσως έρχεται και από ένα άλλο άθλημα, όπου η αντιπαλότητα είναι μεγαλύτερη. Δεν φταίει το ποδόσφαιρο, οι άνθρωποι δημιουργούν τα προβλήματα.

Εμείς δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και σε τόσο υψηλό επίπεδο δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα. Πρέπει κι ο Τύπος να βοηθήσει στο να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν μπορεί μια ομάδα να κερδίζει πάντα. Κάποια φορά ο άλλος θα είναι καλύτερος ή πιο τυχερός. Ας απολαύσουμε και λίγο το παιχνίδι. Είδαμε ότι η ΑΕΚ, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, το Ρέθυμνο, επενδύουν κι ανεβάζουν το επίπεδο. Γιατί να τα γκρεμίζουμε όλα για μια αντιπαλότητα που δεν έχει σχέση με τον αθλητισμό; Τελικά όλοι φίλοι είμαστε, δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Κάποιος θα κερδίσει, κάποιος θα χάσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές ο Τεόντοσιτς

Τιμωρήθηκε για έλλειψη σεβασμού ο Τεόντοσιτς. Με την κατηγορία της έλλειψης σεβασμού προς …