Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Οι Σουηδοί στο ΟΑΚΑ

Οι Σουηδοί στο ΟΑΚΑ

danoi sasa djordjevic

danoi-sasa-djordjevic

Σιγά μην έλειπαν. Δεν το έκαναν, όταν έπαιρναν το αεροπλάνο (νεαροί ακόμα) από τη Στοκχόλμη, για να βρεθούν στο ΟΑΚΑ και να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, θα το έκαναν τώρα, που ήταν στη Μουσιωτίτσα Ιωαννίνων; Ο Σωτήρης κι ο Γιάννης Ντάνος βρέθηκαν χθες στη γιορτή του Παναθηναϊκού κι έζησαν στιγμές απόλυτης συγκίνησης.

Οι χορηγοί (μαζί με τον Γιέσπερ Ουίκστρομ) της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού, πήγαν -μετά το τέλος της φιέστας- στ’ αποδυτήρια του “τριφυλλιού“, φωτογραφήθηκαν με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, αλλά και μαζί μας, καθώς παραμένουν… φίλοι για πάντα.

danoi-kogas-karali

Με τον Ηλία Μιχαλαριά είχαν ιδιαίτερη συζήτηση για το τμήμα που τους απασχολεί, για την ομάδα των γυναικών, τα παιχνίδια της οποίας θα παρακολουθούν όποτε βρίσκουν χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στη Σουηδία. Άλλωστε, τόσο οι αδερφοί Ντάνοι, όσο και ο Γιέσπερ Ουίκστρομ, πηγαινοέρχονται στη χώρα μας, με κάθε ευκαιρία, εκμεταλλευόμενοι κάθε κενό.

danoi-bdiroga

Το πρόβλημα είναι πως έχουν δύο αγάπες: Τη Μουσιωτίτσα (ιδιαίτερη πατρίδα τους) και τον Παναθηναϊκό και πρέπει να μοιράζουν τον χρόνο, για να βλέπουν και τις δύο. Αν κρίνουμε, πάντως, από την ενέργεια και το πάθος τους, παρά τις διαρκείς μετακινήσεις, τα αμέτρητα ραντεβού (για αθλητικούς κι επαγγελματικούς λόγους), η παραμονή στην πατρίδα τούς… αναζωογονεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…