Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Η συνέντευξη Τύπου

Η συνέντευξη Τύπου

oikonomakis sinenteuxi tipou

oikonomakis-sinenteuxi-tipou

Μπορεί χθες (24/09) να έγινε η πρεμιέρα του τουρνουά “Πέτρος Οικονομάκης“, ωστόσο σημερα το πρωί (25/09) έγινε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Οι τρεις προπονητές, Ντράγκαν Σάκοτα, Θανάσης Σκουρτόπουλος και Γκόρντον Χέρμπερτ, καθώς και ο πρόεδρος του Ρεθύμνου, Ηρακλής Μανουκαράκης, βρέθηκαν στο πάνελ και μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου σχετικά με το τουρνουά.

Αναλυτικά:
Ντράγκαν Σάκοτα: “Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Όταν μας έγινε η πρόταση, την αποδεχθήκαμε άμεσα, γιατί ξέρουμε για πιο σκοπό γίνεται το τουρνουά. Κάθε αγώνας ακόμα και στα φιλικά είναι σημαντικός. Το αποτέλεσμα δεν είναι σε πρώτο πλάνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θες να κερδίσεις. Και πάλι ευχαριστούμε τους διοργανωτές και το Ρέθυμνο για την φιλοξενία και εμείς από τώρα θέτουμε υποψηφιότητα για να είμαστε εδώ και του χρόνου“.

Θανάσης Σκουρτόπουλος: “Είναι τιμή μας που βρίσκονται εδώ αυτές οι ομάδες και αυτοί οι κόουτς. Έχουμε πει πολλά για τον Πέτρο Οικονομάκη, ο οποίος ήταν φίλος και εξαιρετικός άνθρωπος αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τιμήσουμε και αυτόν στο τουρνουά“.

Γκόρντον Χέρμπερτ: “Είναι μεγάλη τιμή για μένα που είμαι πάλι στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι μία πολύ ωραία χώρα και οι άνθρωποι της φιλόξενοι και θερμοί και αυτό με ευχαριστεί πολύ“.

Τελευταίος μίλησε ο οικοδεσπότης του τουρνουά, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Ηρακλής Μανουκαράκης, που μεταξύ άλλων δήλωσε ότι στόχος είναι να λάβει έναν παγκρήτιο χαρακτήρα το τουρνουά και να το χαρεί όλος ο κόσμος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αντώνης Νταλιάνης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…