Κεντρική Eurobasket “Η πρωτιά με τους Κροάτες”

“Η πρωτιά με τους Κροάτες”

ÊÁÔÓÉÊÁÑÇÓ  ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÍÄÑÙÍ (ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2015)

Σίγουρος για τις δυνατότητες της Εθνικής μας Ομάδας στο φετινό Ευρωμπάσκετ, που ξεκινά σε λιγότερο από 24 ώρες από τώρα, λέγοντας πως αν όλα κυλήσουν ομαλά η πρωτιά θα παιχτεί με την Κροατία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1:
Πάμε εκεί πέρα για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Όχι με δικαιολογίες, ξέρουμε τις δυνατότητές μας, ξέρουμε αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά, το πιστεύουμε όλοι. Το πιστεύουν οι παίκτες γι αυτό είναι εδώ, γι’ αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα“.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δυνατά και τα αδύναμα σημεία της Εθνικής μας, λέγοντας: “Ότι ένα από τα πιο δυνατά σημεία που έχει αυτή η ομάδα θα είναι η άμυνα της και αυτό έχει σχέση με τον χαρακτήρα που έχουν οι παίκτες όλοι μαζί σαν σύνολο. Σαν μειονέκτημα είναι σίγουρα, και το ξέρουμε όλοι, δεν περιμένει κανείς να το ακούσει από μένα ότι δεν έχουμε κάποιον καθαρόαιμο σουτέρ“.

Και συνέχισε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός: “Δεν είμαστε μονόπλευρη ομάδα ή με ένα στυλ παιχνιδιού. Αν είμαστε σωστοί, συγκεντρωμένοι και κάνουμε τα πράγματα όπως πρέπει θεωρώ ότι θα παιχτεί η πρωτιά με τους Κροάτες“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Τα φετινά γενέθλια του Γκάλη ήταν συμβολικά

Ο Νίκος Γκάλης ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που του ευχήθηκε για τα γε…