Κεντρική Eurobasket Η Κροατία, η Εθνική και η κούραση

Η Κροατία, η Εθνική και η κούραση

Croatia 1

Croatia (1)

Σε έναν όμιλο φωτιά όπως είναι ο Γ΄ όμιλος, είδαμε παιχνίδια στα οποία και οι δυο ομάδες ήταν ικανές και για την νίκη αλλά και για την ήττα. Ένα τέτοιο ματς ήταν και το ΚροατίαΣλοβενία, που στο τέλος πανηγύρισαν οι διοργανωτές Κροάτες. Το σίγουρο είναι πως οι παίκτες του Περάσοβιτς, δεν είχαν ένα εύκολο βράδυ απέναντι στους Σλοβένους, σε αντίθεση με την Εθνική μας ομάδα κόντρα στους Σκοπιανούς.

Το γεγονός ότι οι Κροάτες έπρεπε να φουλάρουν τις μηχανές τους ως τέλος για να μπορέσουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, ίσως δίνει ένα μικρό προβάδισμα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για την αυριανή μεταξύ τους αναμέτρηση.

Χωρίς όμως αυτό να είναι δεδομένο, γιατί το άγχος της πρεμιέρας και το άγχος της διοργανώτριας ξεπεράστηκε με επιτυχία και σίγουρα αύριο θα δούμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της 1ης φάσης του Ευρωμπάσκετ.

Το μεγάλο φαβορί παραμένει η Κροατία αρκεί να αποδείξει αύριο ότι δεν επηρεάζεται από την κούραση και τον τραυματισμό του Μπογντάνοβιτς, από τον παίχτη βαρόμετρο της φετινής ομάδας των Κροατών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…