Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Η ικανοποίηση του Σάσα

Η ικανοποίηση του Σάσα

djordjevic pao proponisi

djordjevic-pao-proponisi

Ο Παναθηναϊκός ήταν επιβλητικός κόντρα στους Zhejiang Lions, τους οποίους κατατρόπωσε με 83-64, και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξέφρασε την ικανοποίηση του, για την αμυντική εικόνα των παικτών του.

“Ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι μας με την υπάρχουσα σύνθεση, οπότε προσπαθεί ακόμη να μάθει ο ένας τον άλλον. Κάναμε καλή προσπάθεια στην άμυνα και εκεί θα βασιστούμε στη διάρκεια της χρονιάς. Οι Zhejiang Lions είχαν ποιοτικούς παίκτες που έπαιξαν καλά απόψε, μας δυσκόλεψαν αρκετά μέχρι να πάρουμε τη νίκη” ήταν τα πρώτα του λόγια μετά την ολοκλήρωση του φιλικού.

Αναφορικά με την κούραση της ομάδας του, εξήγησε πως “Ήταν επίσης δύσκολο να ταξιδεύουμε από την Ευρώπη και να είμαστε σε καλή κατάσταση για ένα φιλικό παιχνίδι, δύο μόλις ημέρες μετά την άφιξή μας στη χώρα. Θα έλεγα όμως πως ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς”.

Ο πρώτος σκόρερ του “τριφυλλιού”, Σάσα Πάβλοβιτς, τόνισε, με τη σειρά του, τόνισε ότι: “Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι. Κερδίσαμε στο τέλος, η ομάδα έπαιξε καλά και δυσκολευτήκαμε αρκετά για να φτάσουμε στην επικράτηση. Είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι που παίζουμε όλοι μαζί, οπότε βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς και είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…