Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Η αναχώρηση για Ζαντάρ (pics)

Η αναχώρηση για Ζαντάρ (pics)

osfp anachorisi

osfp-anachorisi
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το μεσημέρι (23/09) για την Κροατία, όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Ζαντάρ. Οι “ερυθρόλευκοι”, λοιπόν, θα έχουν τη δυνατότητα να τεστάρουν την ετοιμότητά τους απέναντι στις ΚΚ Ζαντάρ (24/09, 21:30) και Μπάγερν Μονάχου (25/09, 20:30). Οι Πειραιώτες, δε, θα αντιμετωπίσουν, την Κυριακή (27/09), μία εκ των Φενέρμπαχτσε, Νταρουσάφακα κι Ερυθρού Αστέρα.

Ο Βασίλης Καββαδάς ταξίδεψε μαζί με τους πρωταθλητές Ελλάδας, προκειμένου να αντικαταστήσει τον -τραυματία- Οθέλο Χάντερ. Οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Ντάνιελ Χάκετ και Νίκολα Μιλουτίνοβ πρόκειται να ενσωματωθούν, την Πέμπτη (24/09), στην προετοιμασία της ομάδας.

osfp-apostoli

Στα αξιοσημείωτα της αναχώρησης, μάλιστα, συμπεριλαμβάνεται η έκπληξη που επιφύλαξαν στα μέλη της “ερυθρόλευκης” αποστολής οι περίπου 25 μαθητές από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Για του λόγου το αληθές, τα παιδιά που, αφενός, επισκέφθηκαν τη χώρα μας καθότι στο σχολείο τους παρακολουθούν μάθημα ελληνικών, αφετέρου, δε, διδάσκονται και μιλούν αρχαία ελληνικά, υποστήριξαν πως γνωρίζουν την πορεία του Ολυμπιακού.

olympiakos-anaxorisi-croatia

Ο μικρός Φαμπιάν, μάλιστα, ο οποίος φορούσε τη φανέλα των Πειραιωτών με το όνομα του Βασίλη Σπανούλη, ζήτησε μία φωτογραφία με τους παίκτες κι οι τελευταίοι, όπως ήταν λογικό, δεν αρνήθηκαν τούτη την επιθυμία του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …