Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Για αυτό έρχομαι…”

“Για αυτό έρχομαι…”

milenko tepic partizan

milenko-tepic-partizan

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Μιλένκο Τέπιτς. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, εξηγώντας χαρακτηριστικά τους λόγους για τους οποίους έρχεται στο “Δικέφαλο του Βορρά”. Ακόμα, μίλησε για την αδερφική σχέση του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν. Ο Σέρβος γκαρντ αναμένεται αύριο στην Θεσσαλονίκη, στις 15:20.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο paokbc.gr:
Ξέρω πολύ καλά την αδερφική σχέση που έχουν ο ΠΑΟΚ και η Partizan και για μένα ήταν ένα ακόμη σημαντικό κίνητρο να έρθω σε μία ομάδα που έχει ασπρόμαυρα. Είναι σαν να αλλάζω ομάδα, όχι όμως και καρδιά“.

Για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, με όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις ομάδες αυτού του επιπέδου, με παράδοση στο μπάσκετ, με μεγάλη ιστορία, με πολύ κόσμο και γνωρίζοντας τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ, πάντα ήθελε να παίξω σε μία τέτοια ομάδα. Από την άλλη όσοι μου μίλησαν για τον ΠΑΟΚ, μόνο καλά λόγια μου είπαν, για τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν, για τους παίκτες που θα είναι πλέον συμπαίκτες μου και όλα αυτά έκαναν πιο εύκολη την απόφασή μου να έρθω και πάλι στην Ελλάδα, αλλά για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε μία εξαιρετική σεζόν“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…