Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ευρωπαϊκός γίγαντας”

“Ευρωπαϊκός γίγαντας”

raduljica pao partiza filiko

raduljica-pao-partiza-filiko

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα βρίσκεται στην Κίνα, όπου ο Παναθηναϊκός θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις με τοπικές ομάδες, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της Ευρωλίγκα. Παράλληλα, ο Σέρβος σέντερ ξεκίνησε να αρθρογραφεί στην επίσημη ιστοσελίδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και μοιράστηκε με τους φιλάθλους τα συναισθήματα του από το “Honouring our Legacy” ενώ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό, “ευρωπαϊκό γίγαντα“.

Αναλυτικά:

“Γεια φίλαθλοι της Ευρωλίγκα!

Μετά από μια πολύ συναισθηματική βραδιά κατά τη διάρκεια του “Honouring our Legacy” εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε από το σύλλογο μου τον Παναθηναϊκό, πλέον είμαστε σε ένα πολύ μακρύ ταξίδι! Προορισμός: Κίνα!

Πρώτα απ ‘όλα επιτρέψτε μου να περιγράψω τα συναισθήματά μου μετά την πρώτη μου εμπειρία ως μέλος των “πρασίνων”. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετικοί, με κάνουν να αισθάνομαι σαν να είμαι στο σπίτι και μου αρέσει αυτό. Βλέπω τον τρόπο  αγαπούν την ομάδα τους και είναι μεγάλη τιμή να παίξεις γι ‘αυτούς, αλλά και για ένα ευρωπαϊκό γίγαντα, όπως ο Παναθηναϊκός, στο ανώτατο επίπεδο, της Ευρωλίγκα.

Ήταν υπέροχο να βλέπουμε όλους αυτούς τους θρύλους στο παρκέ συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων από τους νέους συμπαίκτες μου και, επίσης, ότι ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή βλέποντας τον κ. Παύλο Γιαννακόπουλο να τιμάτε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με μακρά παράδοση και αυτό είναι πάντα κίνητρο για όλους μας.

Η Euroleague Basketball World Tour είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project και είμαστε οι πρεσβευτές για την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη με την πολυπληθέστερη χώρα στον πλανήτη μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και το βλέπουμε σαν μια μεγάλη ευθύνη. Προσωπικά, έπαιξα στην Κίνα την περασμένη σεζόν για τους Shandong Lions. Οι αναμνήσεις μου από εκείνη την περίοδο είναι πολλές. Οι άνθρωποι είναι φιλικοί, αγαπούν το μπάσκετ και έχω να πω ότι είχα μια πολύ ωραία στιγμή κατά τη διάρκεια του χρόνου μου στην Κίνα.

Σίγουρα θα παίξουμε σοβαρά και στα δύο παιχνίδια μας στην Κίνα, επειδή είμαστε πολύ κοντά στην έναρξη τω επίσημων αγώνων μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρωλίγκα. Γι ‘αυτό και πρέπει να παίξουμε σκληρά και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια μας.

Θα είμαστε σε επαφή και σύντομα θα υπάρξει νέο blog μου για την εμπειρία μας στην Κίνα. Τα λέμε σύντομα!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…