Κεντρική Eurobasket “Έτσι είναι ο αθλητισμός”

“Έτσι είναι ο αθλητισμός”

djordjevic-serbia

Η Σερβία ξεκίνησε με υψηλές βλέψεις στο Ευρωμπάσκετ αλλά έμεινε εκτός μεταλλίων από την, οικοδέσποινα, Γαλλία. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας που έδειξαν οι παίκτες του, τόνισε πως αυτά είναι μέρος του αθλητισμού και έδωσε το έναυσμα για πρόκριση του Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

“Ο Μάρκοβιτς είναι η καρδιά της ομάδας και γι’ αυτό βρίσκεται εδώ στη συνέντευξη Τύπου. Όλοι λυπούμαστε για το αποτέλεσμα, αλλά υπάρχουν πάρα πολύ λόγοι που δεν καταφέρουμε να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο” τόνισε αρχικά ο τεχνικός των “όρλοβι” για να συμπληρώσει πως “Θα ήθελα να συγχαρώ τη Γαλλία για το μετάλλιο, αλλά και για τη διοργάνωση. Επίσης, συγχαίρω την ομάδα μου που πάλεψε. Ενδεχομένως να μην είχαμε αρκετή ενέργεια για να ολοκληρώσουμε θετικά το τουρνουά. Έτσι, πλέον, κατανοούμε πλήρως τι σημαίνει η προετοιμασία, αλλά και η φυσική κατάσταση των παικτών”.

Ενώ κατέληξε λέγοντας ότι: “Την επόμενη χρονιά θα έρθουμε με περισσότερη επιθυμία και θα παλέψουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τη μία φορά χάνεις, την άλλη νικάς, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός…”.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …