Κεντρική Basket League Άρης Επιστροφή και δηλώσεις (pics)

Επιστροφή και δηλώσεις (pics)

aris afixi thessaloniki4

aris-afixi-thessaloniki4

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε μετά την προετοιμασία του στη Βουλγαρία, ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στην συμπρωτεύουσα το απόγευμα της Πέμπτης (10/09) και από αύριο (11/09) επιστρέφουν στη σκληρή δουλειά.

Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί προπόνηση και το απόγευμα, θα αγωνιστεί κόντρα στην Kuzov για το τουρνουά “Μαυροσκούφεια“.

aris-afixi-thessaloniki1

Με την άφιξη της αποστολής των “κιτρινόμαυρων”, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Τζέρελ ΜακΝίλ, που έκανε έναν απολογισμό της προετοιμασίας στο Πράβετς.

Πιστεύω ότι η παρουσία μας στη Βουλγαρία ήταν κάτι πολύ θετικό. Είχαμε την ευκαιρία να απομονωθούμε και να ξεφύγουμε κάπως από την καθημερινότητα στη Θεσσαλονίκη. Δουλέψαμε πολύ καλά στο παρκέ, ενώ είχαμε την ευκαιρία να «δεθούμε» περισσότερο ως ομάδα και εκτός γηπέδου“, δήλωσε ο Αμερικανός, που στην ερώτηση για το επίπεδο της ομάδας απάντησε ότι: “Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό σημείο για τη δεδομένη χρονική στιγμή που βρισκόμαστε. Έχουμε καλή ομάδα και το ζητούμενο είναι να βρούμε τη «χημεία» μας. Όσο περνούν οι μέρες, τόσο καλύτεροι θα γινόμαστε. Αντιμετωπίσαμε βέβαια κάποια προβλήματα απουσιών. Το να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς είναι το πιο βασικό, για να γίνει ομαλά το μοντάρισμα της ομάδας“.

Τέλος, μίλησε και για τα “Μαυροσκούφεια“, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είναι καλό το ότι θα δώσουμε δύο φιλικούς αγώνες στην έδρα μας. Θα μας βοηθήσει στο κομμάτι του μονταρίσματος μέσα από τα παιχνίδια. Από την άλλη, περιμένω να πάρω μία… πρώτη γεύση, ζωντανά, από τους φιλάθλους του Άρη, οι οποίοι πιστεύω ότι θα έρθουν μαζικά στο γήπεδο για να δουν για πρώτη φορά την ομάδα“.

aris-afixi-thessaloniki2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…