Κεντρική Eurobasket “Ένα-ένα τα βήματα”

“Ένα-ένα τα βήματα”

Kostas Koufos Greece hellas Eurobasket croatia

Kostas Koufos-Greece-hellas-Eurobasket-croatia

Η Εθνική μας σήμερα (07/09) απολαμβάνει το αγωνιστικό της ρεπό, παρόλ’ αυτά δεν ξεκουράζεται, καθώς προετοιμάζεται για την αυριανή (08/09) αναμέτρηση με την Γεωργία (19:00, ΑΝΤ1, ΟΤΕ TV). Ο Κώστας Κουφός μίλησε στους εκπροσώπου του τύπου, τονίζοντας πως στόχος ναι μεν είναι το χρυσό μετάλλιο, αλλά προτιμά να ανέβει τα “σκαλοπάτιαβήμαβήμα για να φτάσει στην επιτυχία.

Αναλυτικά:
“Είμαστε 2-0 τώρα, πάμε πολύ καλά, όμως έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Η Γεωργία είναι καλή ομάδα και πρέπει κάθε φορά να παίζουμε σωστή άμυνα και δύναμη. Είμαστε έτοιμοι για κάθε ματς, η άμυνα είναι το κλειδί μας. Όταν τα πάμε εκεί καλά, τότε αυτό μας δίνει ενέργεια και στην επίθεση. Κάθε μέρα που περνάει, νιώθουμε πιο κοντά στα στάνταρ μας, βρίσκουμε τη χημεία και την ομοιογένειά μας. Ακόμα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Οι Πρίντεζης Μπουρούσης και Αντετοκούνμπο παίζουν πολύ καλά κοντά στη ρακέτα“, ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

Είμαι 26 χρονών τώρα, ξέρω πιο καλά τους συμπαίκτες μου και είμαι εδώ να κάνω τα μικρά πράγματα και να βοηθάω την Εθνική να κερδίζει, είτε με σκριν, είτε με σκοράρισμα, είτε στην άμυνα. Όλοι παίζουμε ο ένας για τον άλλο, για την πατρίδα μας, για να πετύχουμε για την Ελλάδα, γιατί το αξίζει. Το όνειρό μου είναι να κερδίσουμε το χρυσό μετάλλιο, αλλά πρώτα από όλα έχουμε την Γεωργία στο μυαλό μας. Ένα-ένα τα βήματα…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…