Κεντρική Ασίστ Shadow Ευχές από τη Nickan

Ευχές από τη Nickan

nickan

nickan

Μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και με αφορμή αυτό, η ελληνική εταιρεία αθλητικής ένδυσης, Nickan, που έχει αναλάβει ένδυση ορισμένων ομάδων της Α1, εξέφρασε τις ευχές της για μια καλή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η νέα αθλητική χρονιά, 2015-16, ξεκίνησε!

Τις καλύτερες ευχές μας σε όλους τους αθλητές, τα τεχνικά επιτελεία, τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων και σε όλους αυτούς που υποστηρίζουν την προσπάθεια των αθλητικών συλλόγων. Να έχετε καλή και συναρπαστική σεζόν με υγεία, δημιουργικότητα και επιτυχίες.

Επίσης ευχόμαστε σε όλους τους φιλάθλους, να ζήσουν αξέχαστες στιγμές και να στηρίζουν τις προσπάθειες τις ομάδας τους, προασπίζοντας το ευ αγωνίζεσθαι και να εκδηλώνονται πάντα σε αθλητικά πλαίσια.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή σεζόν σε όλα τα στελέχη και τις διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων και τους διοργανωτές των τουρνουά και φυσικά σε όλους τους διαιτητές που θα κληθούν να διευθύνουν τους αγώνες αλλά και στους δημοσιογράφους και εμπλεκόμενους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…