Κεντρική Eurobasket “Έχουμε βρει ισορροπία”

“Έχουμε βρει ισορροπία”

Fotis Katsikaris Greece Hellas Eurobasket Ethniki Andron

Fotis Katsikaris-Greece-Hellas-Eurobasket-Ethniki Andron

Έναν πρώτο απολογισμό της πρώτης φάσης του Ευρωμπάσκετ, έκανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Εθνικής μας με την Ολλανδία.

Αναλυτικά:
Έχουν τρεις παίκτες σε πολύ υψηλό επίπεδο, είναι η ομάδα που παλεύει. Το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με το γεγονός πως σουτάρουν πολύ, ακόμη κι οι ψηλοί τους. Όλοι απειλούν από το τρίποντο. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι“, ενώ συνέχισε:

“Θα αργήσουμε να κοιμηθούμε σήμερα, αύριο φεύγουμε νωρίς. Ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά θα είμαστε έτοιμοι γι αυτόν τον “τελικό”. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε με τον οποιονδήποτε τρόπο“.

Όσο για τον απολογισμό από τα πέντε πρώτα παιχνίδια, είπε: “Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, δηλαδή να κερδίσουμε. Ξέρουμε καλά πως στα επόμενα σαράντα λεπτά κρίνεται το μέλλον μας στη διοργάνωση. Είχαμε βελτίωση σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε βρει ρόλους και ισορροπία στο παιχνίδι μας. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, είτε μας έπαιξαν ζώνη είτε man to man. Κι αμυντικά μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στον βαθμό που θέλαμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…