Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δύσκολο το ξεκίνημα” (vid)

“Δύσκολο το ξεκίνημα” (vid)

charalampidis

charalampidis

Δύσκολο χαρακτήρισε το ξεκίνημα του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ, ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ μετά το τέλος της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Α1.

Αναλυτικά:
Πιστεύω πάρα πολύ και στο τάιμινγκ και στην ετοιμότητα, δεν πιστεύω αυτό που λένε συνήθως στις κληρώσεις ότι “θα παίξουμε με όλους”. “Ξεκινάμε με παιχνίδια θεωρητικά δύσκολα, αλλά ο υψηλός βαθμός ετοιμότητας είναι αυτός που θα καθορίσει τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πιστεύω πως η ομάδα όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είναι έτοιμη“. Είπε ακόμα…

Για την κατάστασή του: “Νιώθω και είμαι μέλος της ομάδας. Προετοιμάζομαι σε ένα άλλο επίπεδο σε σχέση με τα παιδιά που προετοιμάζονται στο γήπεδο. Μπαίνω σιγά σιγά και ελπίζω κι εγώ σύντομα να είμαι στις επάλξεις και να μπορέσω να βοηθήσω έτσι όπως φαντάζομαι“.

Για τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Άρη, την 1η και την 3η αγωνιστική, αντίστοιχα: “Είναι ματς που καθορίζουν τη στόφα της ομάδας, το DNA και το πώς αντιδρά. Νομίζω πως αυτά τα ματς για τους αθλητές είναι η πεμπτουσία του μπάσκετ και για εμένα είναι ευχάριστο το γεγονός πως από την αρχή θα μπει η ομάδα στα δύσκολα“.

Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, αναλυτικά όλα όσα είπε…

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης για την κλήρωση…

Posted by PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK on Tuesday, September 22, 2015

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …