Κεντρική Eurobasket “Διαφορετική εμπειρία”

“Διαφορετική εμπειρία”

Charalampopoulos4

Charalampopoulos4

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων, φέτος, και MVP του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βόλου. Ήταν απίθανο, επομένως, να μην παρευρεθεί στο All Star Game U18 της FIBA, το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λιλ και συγκεκριμένα στο “Πιέρ Μορουά“, όπου διεξάγονται τα νοκ άουτ του Ευρωμπάσκετ.

Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού συνεισέφερε στην επικράτηση της ομάδας του και παραδέχθηκε πως είναι ξεχωριστή παρουσία και μεγάλη του τιμή, το γεγονός πως συγκαταλέχθηκε μεταξύ των κορυφαίων παικτών της ηλικίας του.

“Ήταν μια διαφορετική εμπειρία και σίγουρα κάτι χωρίς το παραμικρό άγχος, αν και η αλήθεια είναι ότι είναι ωραίο να είσαι στην πλευρά της νικήτριας ομάδας ακόμη και σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Τέτοιοι αγώνες όμως είναι περισσότερο για να τους διασκεδάζεις, για να γνωρίσεις καλύτερα παίκτες που βρίσκονται στην ίδια ηλικία με σένα και για να προσφέρεις αν μπορείς λίγο θέαμα και έναν όμορφο αγώνα σε όσους ήρθαν στο γήπεδο για να τον παρακολουθήσουν. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί τιμή να σε τοποθετούν ανάμεσα στους κορυφαίους της επόμενης γενιάς” υπογράμμισε αρχικά ο νεαρός άσος και κατέληξε:

“Για μένα ήταν σημαντικό και ότι κατάφερα έστω και λίγο να δω από κοντά την Εθνική Ανδρών και να βρεθώ με τους παίκτες και όλο το επιτελείο, καθώς πέρα από τον αγώνα, μείναμε και στο ίδιο ξενοδοχείο στη Λιλ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…