Κεντρική Eurobasket “Δεν κοιμηθήκαμε”

“Δεν κοιμηθήκαμε”

bogdanovic foni pagkosmio

bogdanovic-foni-pagkosmio

Παρά το γεγονός ότι η Σερβία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό Ευρωμπάσκετ, δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, καθώς ηττήθηκε από την Λιθουανία στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Όπως αποκάλυψε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μιλώντας στην Sportski Zurnal, η ήττα αυτή τους στοίχισε τόσο πολύ σε σημείο που δεν κοιμήθηκαν.

Δεν κοιμηθήκαμε για δύο βράδια μετά τον χαμένο ημιτελικό με τη Λιθουανία. Είναι πραγματικά δύσκολο να περιγράψεις αυτό που συνέβη. Δεν γίνεται να το αποτυπώσεις με λόγια”, ανέφερε αρχικά ο 23χρονος γκαρντ, ο οποίος σημείωσε πως “όλα πήγαν ιδανικά μέχρι τον ημιτελικό, αλλά μετά από αυτό το παιχνίδι…”.

Παρ’ όλα αυτά το γεγονός αυτό δεν επηρρέασε στο ελάχιστο τις σχέσεις των παικτών μεταξύ τους, αφού όπως δήλωσε ο Σέρβος γκαρντ: “παραμένουμε καλοί φίλοι και φυσικά υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Έστω κι έτσι πάντως καταφέραμε να έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά. Αν τα καταφέρουμε εκεί, όλα θα έχουν ξεχαστεί”.

Τέλος δήλωσε  “είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Δεν είχαμε ποτέ καλύτερο κλίμα και σχέσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Κάναμε εξαιρετική δουλειά, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα μετάλλιο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…