Κεντρική Eurobasket “Προχωράμε παρακάτω”

“Προχωράμε παρακάτω”

Papanikolaou Noumero fanelas

Papanikolaou-Noumero-fanelas

Η Εθνική επικράτησε των Σκοπίων με 85-65 στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ και ο Κώστας Παπανικολάου σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού αναφέρθηκε στο τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα για να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα, αλλά και στο αυριανό (6/9, 22:00) παιχνίδι με την Κροατία.

“Προχωράμε παρακάτω. Το βράδυ θα ξεκουραστούμε και θα δούμε τα λάθη μας για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι με την Κροατία. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Το είδαμε στο παρελθόν, για παράδειγμα το 2013 με τη Φινλανδία. Θα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Κρατάμε τη νίκη και την καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Θα πρέπει, όμως, να προσέξουμε τα ριμπάουντ, αφού χάσαμε αρκετά από μια όχι τόσο ψηλή ομάδα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν αυτά”.

Για την Κροατία: “Πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και αγωνιστικά για το παιχνίδι με την Κροατία. Σημασία έχει να προετοιμάζεσαι κατάλληλα για να αντιμετωπίσεις κάθε αντίπαλο. Προσπαθήσαμε πολλές φορές να ανοίξουμε το γήπεδο, αλλά κάναμε πολλά λάθη. Δεν επιτρέπεται να χάνουμε τόσες μπάλες στον αιφνιδιασμό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…