Κεντρική Eurobasket “Χρεωθήκαμε τις αποσκευές”

“Χρεωθήκαμε τις αποσκευές”

serbia national team

serbia-national team
Η αποστολή της Εθνικής Σερβίας ταξίδεψε στο Βερολίνο, όπου θα αντιμετωπίσει -στο πλαίσιο του δεύτερου ομίλου του Ευρωμπάσκετ- τις Ισπανία (05/09, 19:00), Γερμανία, Ισλανδία, Τουρκία κι Ιταλία. Τούτο το ταξίδι, όμως, άνοιξε τον “ασκό του Αιόλου” μεταξύ της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας και του εθνικού αερομεταφορέα, την “Air Serbia”, καθώς η τελευταία αποφάσισε να χρεώσει επιπλέον τις αποσκευές των μελών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Η ομοσπονδία, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση υπογραμμίζοντας πως, παρότι ζητήθηκε να μην υπάρξει επιπλέον κόστος στον αθλητικό κι ιατρικό εξοπλισμό των “πλάβι”, η στάση της αεροπορικής εταιρείας ήταν αρνητική.

Αναλυτικά: “Δεν εκφράσαμε παράπονα όταν οι ιθύνοντες της “Air Serbia” σταμάτησαν τη χορηγία στην Εθνική. Δεν ασκήσαμε κριτική, επίσης, όταν, μολονότι κατακτήσαμε τη δεύτερη θέση στο περσινό Μουντομπάσκετ, η ομάδα περίμενε περίπου δύο ώρες στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης βλέποντας παρκαρισμένο το αεροπλάνο της. Επιβιβαστήκαμε, δε, σε αυτό όταν η εταιρεία έλαβε τα χρήματα, που ανέμενε, από τη σερβική κυβέρνηση. Τα παραπάνω, πάντως, είμαστε σε θέση να τα κατανοήσουμε αλλά την τελευταία κίνησή σας την καταδικάζουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…