Κεντρική Eurobasket “Χάσαμε την ενέργεια μας”

“Χάσαμε την ενέργεια μας”

Milos Teodosic Serbia Eurobasket

Milos Teodosic-Serbia-Eurobasket

Για τους λόγους που οδήγησαν στην τέταρτη θέση τη Σερβία μίλησε ο Μίλος Τεόντοσιτς. Ο άσσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά την επιστροφή των “πλάβι” στη βάση τους, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, δηλώνοντας ότι όλη η ομάδα έχασε την ενέργεια και τον ρυθμό της στα ημιτελικά, ενώ σχολίασε και το προολυμπιακό τουρνουά καθώς και την Πρωταθλήτρια, Ισπανία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Γενικά πιστεύω πως παίξαμε καλά στο τουρνουά, ειδικά στον όμιλο του Βερολίνου, αλλά δυστυχώς ήταν νωρίς. Όπως φάνηκε δώσαμε τα δυνατά ματς στο δύσκολο όμιλο και μετά στα νοκ άουτ χάσαμε λίγο από την ενέργεια και το ρυθμό μας. Παρά το κακό ματς στον ημιτελικό, έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στο μικρό τελικό για να νικήσουμε. Δυστυχώς δεν το κάναμε. Όμως, θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα στον ημιτελικά“.

Για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες: “Ξέρουμε τι μας περιμένει και είμαστε έτοιμοι. Πολλά θα εξαρτηθούν από την κλήρωση, αλλά έχουμε ακόμη ένα χρόνο μπροστά μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε να κάνουμε τόσα πολλά, αλλά έχουμε συνηθίσει“.

Για την Ισπανία: “Το Eurobasket είναι πιο δύσκολο από το Mundobasket. Η πιο ευχάριστη έκπληξη ήταν η Ισπανία, γιατί δεν είχε το πιο δυνατό σύνολο. Στο γκρουπ δεν έπαιξαν καλά, αλλά στο τέλος βρήκαν τη φόρμα τους. Επίσης και οι Τσέχοι έπαιξαν καλά στο τουρνουά και αποτελεί έκπληξη η παρουσία τους. Από τη Γαλλία περίμενα να πάει εύκολα στον τελικό, αλλά απέτυχε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…