Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Χαμόγελα για τους Ολλανδούς

Χαμόγελα για τους Ολλανδούς

Kaimakoglou Eurobasket Hellas Greece Holland Netherlands

ÅËËÁÄÁ - ÏËËÁÍÄÉÁ "  EUROBASKET 2015 "

Σε ένα παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο από πλευράς Ολλανδών, τις εντυπώσεις και τα μάτια όλων των Ελλήνων φιλάθλων, τράβηξαν οι δύο “Κρητικοί”. Οι παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings έδειξαν πλέον σε όλο το φίλαθλο μπασκετικό κοινό, ποιοι είναι και τι θα δούμε φέτος από αυτούς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σίγουρα θα έριχνε ματιές στους δικούς του παίκτες αλλά δεν θα του πέρασαν απαρατήρητοι οι δύο δικοί του «Οράνιε», που σίγουρα θα του έδωσαν πολλά θετικά, δείγματα γραφής για το μέλλον τους στην ομάδα της Κρήτης.

Τον κάνουν πλέον να σκέφτεται με αισιοδοξία την φετινή σεζόν της ομάδας των Ρεθυμνιωτών. Τώρα πλέον οι συνεργάτες του Θανάση Σκουρτόπουλου περιμένουν την επιστροφή των δυο διεθνών παικτών(από Τετάρτη μάλλον) για να μπορέσουν να βάλουν την ομάδα σε ένα «καλούπι» και να αποκτήσει την δική της αγωνιστική ταυτότητα. Στο φετινό Ευρωμπάσκετ οι Ολλανδοί άφησαν κάποια θετικά στοιχεία για την συνέχεια τους σε επίπεδο εθνικών ομάδων, αλλά το σίγουρο είναι πώς πολλοί θα αναρωτήθηκαν, πώς η ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings ανακάλυψε αυτούς τους παίκτες και η ομάδα έγινε ακόμα γνωστότερη στο Ευρωπαϊκό στερέωμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, είδαμε τον Κλουφ(άκης) κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους όπως είναι οι Έλληνες διεθνής να τα βρίσκει «σκούρα», χωρίς όμως να έχει πρόβλημα να πετύχει 15( με 1 τρίποντο) πόντους, όπως και ο Σάφτενααρ(ακης) πέτυχε 8 πόντους. Εμείς όμως κρατάμε την συνολική τους εικόνα καθώς και την διάρκεια τους με σταθερή απόδοση σε όλη τη διάρκεια της Α΄ φάσης του Γ ΄ομίλου στο Ζάγκρεμπ. Κλείνοντας το κεφάλαιο Ολλανδοί στην φετινή διοργάνωση, κρατάμε τα χαμόγελα των παραγόντων και του προπονητικού επιτελείου της ομάδας του Ρέθυμνο Cretan Κιngs, για την άκρως επιτυχημένη επιλογή τους να εντάξουν στο δυναμικό τους, δύο παίκτες όπως ο Κλουφ και ο Σάφτενααρ που θα κοσμούν τα παρκέ του Ελληνικού πρωταθλήματος της Α1.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αντώνης Νταλιάνης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…