Κεντρική Eurobasket Αποθέωση για Σπανούλη

Αποθέωση για Σπανούλη

jure Zdovc

jure-Zdovc
Ο τεχνικός της Σλοβενίας, Γιούρι Ζντοβτς, έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη ενόψει της αυριανής (09/09, 16:00) αναμέτρησης κόντρα στη “γαλανόλευκη”. Ο 49χρονος τεχνικός υπογράμμισε, αρχικά, πως χρειάζεται ομαδική προσπάθεια ώστε να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά ο “kill Bill” ενώ τόνισε ότι πρόκειται για έναν παίκτη που “κοιμάται και, ξαφνικά, ξυπνά για να σε καταστρέψει”.

Αναλυτικά: “Ο Σπανούλης δεν ήταν πέρυσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. Τώρα, όμως, είναι εδώ. Νομίζεις ότι κοιμάται και, ξαφνικά, ξυπνά μόνο και μόνο για να σε καταστρέψει. Το έχει κάνει τόσες πολλές φορές, είναι πραγματικά απίστευτο. Το έκανε κι απέναντι στην Κροατία. Για να σταματήσεις τον Σπανούλη θα πρέπει να δουλέψουν όλοι οι παίκτες. Ένας δεν μπορεί”.

Αναφορικά, δε, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, υποστήριξε: “Αυτός ο παίκτης που παίζει στο “3” και στο “4” κάνει απίστευτα πράγματα. Δίνει κάτι επιπλέον, κάτι το έξτρα στην ομάδα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πραγματικά πολύ γρήγοροι στην άμυνα για να σταματήσουμε αυτούς τους παίκτες. Η Ελλάδα είναι σκληρή ομάδα, μακράν η καλύτερη σε αυτόν τον όμιλο, κι από αυτές που θα διεκδικήσουν το χρυσό. Θα παλέψουμε για τις όποιες πιθανότητες νίκης έχουμε. Ίσως μας υποτιμήσει λίγο η Ελλάδα, μακάρι. Εμείς έχουμε κάποια αθλητικά παιδιά… Θα δούμε τι θα γίνει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…