Κεντρική Διεθνή Αποσύρθηκε ο Γουόλς

Αποσύρθηκε ο Γουόλς

Matt Walsh

University of Florida's Matt Walsh argues a foul call during their 76-65 loss to Villanova University in the second round of the NCAA Division 1 Men's Basketball  Championship Sunday, March 20, 2005 at the Gaylord Entertainment Center in Nashville, TN.   (Gary W. Green/Orlando Sentinel)

Τέλος στην καριέρα του αποφάσισε να βάλει ο γνωστός σε όλους μας, από το πέρασμα του από την ομάδα της Όλυμπιας Λάρισας (2006-07), αλλά και του Άρη (2010), Ματ Γουόλς. Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ, θέλησε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια του, όπως ο ίδιος δήλωσε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook

Ο Ματ Γουόλς θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τον βοήθησαν στην καριέρα του, ενώ όπως είπε ανυπομονεί το επόμενο να παιχνίδι να είναι ενάντια στον υιό του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν, που θα παίζω τη νέα σεζόν, γι’ αυτό θα το επισημοποιήσω. Αποσύρομαι από το μπάσκετ! Η οικογένεια μου κι εγώ ανυπομονούμε να εγκατασταθούμε μόνιμα στην πατρίδα μας και να συνεχίσουμε στο νέο κεφάλαιο της ζωής μας. Υπήρξα ο πιο τυχερός μπασκετμπολίστας στον κόσμο. Από το κολέγιο μέχρι το ΝΒΑ και όπου αν βρέθηκα, είχα τους καλύτερους συμπαίκτες, προπονητές και οπαδούς. Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Υπάρχουν πολλοί στους οποίους θέλω να απευθύνω ευχαριστίες για να το κάνω από εδώ αλλά σας εκτιμώ όλους περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Επομένως, αντίο μπάσκετ και ευχαριστώ. Ανυπομονώ και ελπίζω το επόμενο ανταγωνιστικό παιχνίδι μπάσκετ στο οποίο θα αγωνιστώ, να είναι ενάντια στον γιό μου.”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…