Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Απάντηση σε δημοσιεύματα

Απάντηση σε δημοσιεύματα

rethimno cretan kings

rethimno-cretan kings

Ανακοίνσηαπάντηση σε δημοσιεύματα που αφορούσαν το συσχετισμό του τουρνουά “Πέτρος Οικονομάκης” με πολιτικά θέματα εξέδωσε το Ρέθυμνο. Οι Κρητικοί, τονίζουν ότι μόνη τους επιθυμία είναι να τιμήσουν τον Πέτρο Οικονομάκη και υπογραμμίζουν ότι δεν ασχολούνται με τα πολιτικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings με έκπληξη και απορία πληροφορήθηκε από αναρτήσεις του ηλεκτρονικού τύπου και ανακοινώσεις πολιτικών σχηματισμών την προσπάθεια εμπλοκής του 5ου Διεθνούς τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Πέτρος Οικονομάκης» με την ιδιωτικοποίηση και την πώληση των περιφερειακών αεροδρομίων.

Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι το τουρνουά διεξάγεται προς τιμήν του σπουδαίου αθλητή και ανθρώπου, Πέτρου Οικονομάκη, με μοναδικό στόχο να τιμήσει την μνήμη του και να αναδείξει τα αθλητικά ιδεώδη. Η ομάδα μας παραμένει πιστή και αταλάντευτη στην προώθηση του αθλητισμού και στην ανάδειξη της κοινωνικής προσφοράς μέσα από αυτόν.

Οποιαδήποτε προσπάθεια εμπλέκει πολιτικά ή άλλα παιχνίδια στον αθλητισμό μας βρίσκει αντίθετους και την καταδικάζουμε. Έχουμε άριστη συνεργασία με τον Δήμο Χανίων με μοναδικό στόχο την προώθηση του μπάσκετ και στον γειτονικό νομό και με την ευκαιρία τον ευχαριστούμε θερμά για την συνδιοργάνωση του 5ου Διεθνούς τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Πέτρος Οικονομάκης»“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αντώνης Νταλιάνης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…