Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ανεπίσημα αποκαλυπτήρια (pics)

Ανεπίσημα αποκαλυπτήρια (pics)

Rethimno Irakleio Filiko

Rethimno-Irakleio-Filiko

Το δεύτερο του φιλικό έπαιξε το Ρέθυμνο Cretan Kings, κόντρα στην ομάδα του Ηρακλείου και πάλι, αυτή τη φορά όμως μέσα στην έδρα του, κάνοντας έτσι τα πρώτα ανεπίσημα αποκαλυπτήρια στο κοινό του, το οποίο έδωσε το παρών και σίγουρα περιμένουν να δουν την ομάδα τους στα επίσημα παιχνίδια. Σε ένα παιχνίδι το οποίο σίγουρα δεν μπορεί να αξιολογηθεί λόγω διαφοράς δυναμικότητας των δυο ομάδων, το μόνο που έκαναν οι παίκτες του Σταύρου Μυκονιάτη ήταν να ξεμουδιάσουν και να χαλαρώσουν από τις έντονες και εντατικές προπονήσεις. Σίγουρα πλέον από την εβδομάδα που μας έρχεται αρχίζουν να ανεβάζουν στροφές καθώς αναμένονται τα δυο δυνατά φιλικά κόντρα στον ΠΑΟ.

Rethimno-Irakleio-Filiko1

Στο ρεθυμνιώτικο σύλλογο πλέον περιμένουν την επιστροφή των Ολλανδών η οποία θα γίνει την Τρίτη το βράδυ και από Τετάρτη θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις. Τώρα όσον αφορά την έντονη φημολογία περί μεταγραφής του Κλουφ, το μόνο σίγουρο είναι ότι καμία επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα χέρια του συλλόγου και πως ο παίκτης αναμένεται κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. Αν τώρα κάποια πρόταση έρθει η οποία θα συμφέρει το καλό του συλλόγου, δεν θα περάσει απαρατήρητη. Άλλωστε πολλοί παίκτες ήρθαν στο Ρέθυμνο και η ομάδα της Κρήτης έγινε το μεγάλο τους σκαλοπάτι, για να αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο.

Rethimno-Irakleio-Filiko2

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το ματς έληξε με νικητές του Ρεθυμνιώτες με 79-67 (τα δεκάλεπτα 17-13, 38-32, 58-52, 79- 67). Από πλευράς νικητών ξεχώρισαν Χάρης Γιαννοπουλος και Ράιαν Χάροου, ενώ απο πλευράς Ηρακλειωτών ο Λιανός για ακόμα μια φορά έδειξε πως θα είναι ο άνθρωπος που θα στηριχτεί επάνω του ο Βασίλης Ράλλης.

Rethimno-Irakleio-Filiko3

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αντώνης Νταλιάνης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…