Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Ανακοίνωσε Νικολόπουλο

Ανακοίνωσε Νικολόπουλο

nikolopoulos

nikolopoulos

Το γράψαμε; Ισχύει!
Την απόκτηση του 27χρονου γκαρντ Ντίνου Νικολόπουλου, ανακοίνωσε η ομάδα του Απόλλωνα Πατρών. Ο έμπειρος άσος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα των Τρικάλων. Το eBasket.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο για την τελευταία μεταγραφική κίνηση της ομάδας της Πάτρας από το βράδυ της Δευτέρας (28/09) (Έκλεισε Νικολόπουλο)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Απόλλων Carna Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Ντίνο Νικολόπουλο. Ο αθλητής έχει ύψος 1.84μ., είναι γεννημένος το 1988 και αγωνίζεται στη θέση του guard. Την προηγούμενη χρονιά έπαιξε στα Τρίκαλα (σε 23 παιχνίδια στην Basket League είχε 2,84 πόντους μ.ό. με 0,52 ασίστ).

Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για 1 χρόνο. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει το Ντίνο Νικολόπουλο στον Απόλλωνα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες με την ομάδα“.

Who is who
“Ο Ντίνος Νικολόπουλος γεννήθηκε στις 30/08/1988 και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειρας του, την Ξάνθη, το 2005, συνέχισε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (2007-08), μετά αγωνίστηκε στην Επανομή (2008-10) για δύο χρόνια (2010-12) στη ΜΕΝΤ ενώ την σεζόν 2012-13 έπαιξε στον ΠΑΟΚ. Τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους ο Ντίνος Νικολόπουλος αγωνίστηκε στην ομάδα των Τρικάλων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…