Κεντρική Basket League Άρης Αναχώρησε για Πράβετς (pics)

Αναχώρησε για Πράβετς (pics)

aris anahorisi pravec paiktes

aris-anahorisi-pravec-paiktes

Για το Πράβετς αναχώρησε σήμερα το πρωί (06/09) η αποστολή του Άρη, όπου και θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη (10/09). Στη Βουλγαρία οι “κιτρινόμαυροι”, θα δώσουν ένα φιλικό παιχνίδι με Rilski, ενώ οι παίκτες αναμένεται να περάσουν… βασανιστικές προπονήσεις.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από 16 παίκτες. Συγκεκριμένα στο Πράβετς ταξίδεψαν οι: Βασίλης Ξανθόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Δημήτρης Φλιώνης, Οκάρο Ουάιτ, Ντομινίκ Ουότερς, Θεόδωρος Ζάρας, Τζαμέλ Χάγκινς, Τζέικ Κόχεν, Βασίλης Σίμτσακ, Τζέρελ ΜακΝίλ, Στέλιος Πουλιανίτης, Τάσος Δήμας, Νίκος Δίπλαρος, Βασίλης Χρηστίδης, Βαγγέλης Δημητρακάς. Μεγάλος απών ο Σπύρος Μούρτος που είναι ασθενής. Επικεφαλής της αποστολής είναι ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, Βασίλης Βουρτζούμης.

aris-anahorisi-pravec

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής, ο Σάβας Καμπερίδης δήλωσε: “Αποφασίσαμε ότι είναι καλό να πάμε κάπου έξω ώστε να αλλάξει η ομάδα παραστάσεις, οι παίκτες και το τιμ να περάσουν κάποιες μέρες μαζί. Είναι ευχάριστο ότι το συνδυάζουμε με ένα φιλικό παιχνίδι, όπως είχε σχεδιάσει ο κόουτς Πρίφτης. Έτσι κλείνει ο πρώτος δύσκολος κύκλος των προπονήσεων και με την επιστροφή μας θα ακολουθήσει ένας δεύτερος κύκλος, συνδυασμός προπονήσεων και φιλικών. Θα περιμένουμε και τον κόουτς να επιστρέψει για να μπούμε στην τελική ευθεία πριν τις επίσημες υποχρεώσεις“.

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία: “Η προετοιμασία κυλάει όπως υπολογίζαμε. Οι παίκτες δείχνουν μεγάλη διάθεση και συνέπεια απέναντι στις εντολές και ομαδικό πνεύμα πολύ πιο ώριμο από την εποχή που βρισκόμαστε. Το ευχάριστο είναι ότι αυτό το διάστημα πέρασε χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς και μπορούμε να συνεχίσουμε όλοι απερίσπαστοι την προσπάθειά μας“.

aris-anahorisi-pravec-paiktes2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…