Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Αναχώρησε για Κίνα (pics)

Αναχώρησε για Κίνα (pics)

diamantidis nimic anachorisi

diamantidis nimic anachorisi

Για την Κίνα, “απογειώθηκε” πριν από λίγο ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας, που διοργανώνει η Ευρωλίγκα. Οι “πράσινοι” έχουν προορισμό την πόλη Χανγκζού, στην οποία θα φθάσουν με ανταπόκριση από Άμστερνταμ και Σαγκάη.

Το πρώτο φιλικό θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (28/09), κόντρα στους Ζεγιάνγκ Λάιονς και στη συνέχεια θα μεταβούν στο Μακάου, όπου θα βρουν απέναντι τους, τους Γκουανγκντόνγκ Τάιγκερς, την Τετάρτη (30/09).

raduljica-pao-anachorisi-kina

Κατά την αναχώρηση, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, δήλωσε ενθουσιασμένος που επιστρέφει στην Κίνα (αγωνίστηκε εκεί πέρσι) ενώ υπογράμμισε την υπερηφάνεια του, που έζησε από κοντά την εκδήλωση “Honouring our legacy“.

“Θα είναι ένα μακρύ ταξίδι. Θα δώσουμε κάποια καλά φιλικά. Έχω παίξει στην Κίνα. Εκεί οι άνθρωποι αγαπάνε πολύ το μπάσκετ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ασία. Θα είναι πολύ καλή εμπειρία, με καλά παιχνίδια. Θα έχουμε την ευκαιρία να είμαστε όλοι μαζί” επεσήμανε αρχικά και συμπλήρωσε πως “Είμαι υπερήφανος για τη γιορτή που έζησα στο ΟΑΚΑ. Ήταν πολύ σημαντικό που βρέθηκα με παίκτες μύθους και πόσο μάλλον που θα είμαι συμπαίκτης με δύο από τους κορυφαίους παίκτες της ιστορίας του Παναθηναϊκού“.

kalathis-feldeine-anachorisi

Ο Τζέιμς Φελντέιν, από τη σειρά του, σημείωσε ότι: “Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι θα είμαστε όλοι μαζί, θα ταξιδέψουμε όλοι μαζί σαν ομάδα, θα μείνουμε στο ξενοδοχείο, θα βρούμε τη χημεία μας γιατί τώρα ουσιαστικά μαζευτήκαμε όλοι. Είναι σημαντικό που θα παίξουμε δύο παιχνίδια στην Κίνα, αλλά και μετά στη Ρωσία για να βρούμε τη χημεία μας.

Είναι μεγάλη τιμή για τον Παναθηναϊκό που εκπροσωπεί την Ευρωλίγκα στην Ασία και είναι η πρώτη μου φορά που πάω εκεί. Είναι σημαντικό ότι πλέον είμαστε όλοι μαζί σαν οικογένεια”.

raduljica-gist-anachorisi

pao-kina-anachorisi

giankovits-gist-anachorisi

djordjevic-pao-anachorisi-kina

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4 Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Fina…