Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ξανά ανταγωνιστικοί”

“Ξανά ανταγωνιστικοί”

soulis markopoulos

soulis markopoulos

Μια χρονιά αντάξια της μεγάλης ιστορίας του, οφείλει να πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλου. Ο προπονητής του “δικεφάλου” αναφέρθηκε στους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου, στάθηκε στα κομμάτια που λείπουν για να συμπληρωθεί το ρόστερ και έκανε ειδική μνεία στην επιστροφή του Κώστα Βασιλειάδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νέα σεζόν:”Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει μεγάλη ιστορία. Πρέπει να σεβαστεί πάνω απ’ όλα την ιστορία της και να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί. Να βγάζει ενέργεια και να χαίρεται ο κόσμος με αυτό που έρχεται να βλέπει”.

Για τους στόχους και τις μεταγραφές: “Κανείς δεν είναι σίγουρος ποτέ. Υπάρχουν πολλές παράμετροι. Είναι οι οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν στην Ελλάδα, αλλά και αυτές στην αγορά. Ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί η ομάδα μας. Χρειάζεται άλλες δύο καλές προσθήκες, μία στους ψηλούς και μία στην περιφέρεια και πιστεύω θα δυναμώσουμε αρκετά. Από εκεί και πέρα θα δούμε”.

Για το “ταβάνι” του ΠΑΟΚ: “Δεν μπορείς να πεις για καμία ομάδα ποιο είναι το ταβάνι της. Είναι πως θα βρεθούν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο, πως θα είναι οι άλλες ομάδες, ενώ χρειάζεται και τύχη και να μην έχουμε τραυματισμούς. Εμείς αυτό που λέμε είναι ότι κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά και πως θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλες τις ομάδες”.

Για τον Βασιλειάδη: “Πάντα ένας καλός παίκτης βοηθάει το σύνολο. Ο Κώστας έχει μεγάλη εμπειρία σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα μας βοηθήσει”.

Για το αγωνιστικό προφίλ: “Πάντα ανάλογα με τους παίκτες που θα έχεις καθορίζεις και το στυλ της ομάδας. Υπάρχουν δύο ελλείψεις τώρα στο ρόστερ και ανάλογα με το τι θα βρούμε στην αγορά, μπορεί να αλλάξει και το στυλ μας από την μία στιγμή στην άλλη. Δεν είναι τι παίκτες θέλω εγώ, αλλά τι θα βρούμε στην αγορά. Ξαναλέω ανάλογα με το τι παίκτες έχεις, αυτό το παιχνίδι προσπαθείς να κάνεις”.

Ο Κώστας Κακαρούδης, από την πλευρά του επεσήμανε πως: “Είναι ένα νέο ξεκίνημα. Υπάρχει ένας βασικός κορμός και οι ίδιοι προπονητές και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε όλοι υγεία. Προέρχομαι από έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά ευτυχώς τον έχω αφήσει πίσω. Η υγεία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, από εκεί και πέρα είμαι σίγουρος ότι με πολλή δουλειά θα τα καταφέρουμε” για να προσθέσει ότι:

“Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι, οπότε δεν βάζουμε κάποιον συγκεκριμένο στόχο. Σκοπός μας είναι να γίνουμε γρήγορα ομάδα” και κατέληξε, δηλώνοντας: “Νιώθω καλά. είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα μέσα στο παρκέ. Πολλές φορές λέμε πάνω απ’ όλα η υγεία αλλά δεν τον εννοούμε. Το Νο 1, όμως, είναι η υγεία, όλα τα άλλα τα βρίσκεις”.

Επιπλέον, σήμερα (25/08) το δεύτερο γκρουπ παικτών του ΠΑΟΚ, πέρασε σήμερα από τα απαραίτητα εργομετρικά. Συγκεκριμένα, οι Κώστας Βασιλειάδης, Νίκολα Μάρκοβιτς, Ούρος Ντούβνιακ, Χρήστος Σαλούστρος και Κώστας Κακαρούδης υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης, Metrisis.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …