Κεντρική Ασίστ Shadow Το “βασιλικό” αυτοκίνητο (pic)

Το “βασιλικό” αυτοκίνητο (pic)

pavlovic car

pavlovic-car

Πολλοί αθλητές είναι λάτρεις της ταχύτητας και τα συμβόλαιά τους τους επιτρέπουν να αγοράζουν τα αυτοκίνητα των ονείρων τους. Ο Λεμπρόν Τζέιμς, λοιπόν, ανήκει σε τούτη την κατηγορία διαθέτοντας μία συλλογή από πανάκριβα αμάξια. Ο “βασιλιάς”, μάλιστα, είχε πουλήσει μία BMW 745 (φωτό) στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Σάσα Πάβλοβιτς, καθώς φαίνεται πως την… βαρέθηκε.

pavlovic-car1

Ο 31χρονος Μαυροβούνιος γκαρντ/φόργουορντ, άλλωστε, υπήρξε συμπαίκτης του Τζέιμς στο Κλίβελαντ (2004-2009) και, πέρα από το παρκέ, είχαν αναπτύξει σχέσεις και σε… εμπορικό επίπεδο. Ο άσος του “τριφυλλιού”, δε, προχώρησε σε μία -τουλάχιστον- ασυνήθιστη κίνηση αφού ταξίδεψε με το… “βασιλικό” αυτοκίνητο από τη χώρα του μέχρι την Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των “πράσινων”. Πολύ λογικό, βέβαια, αν συνυπολογίσει κανείς τα αρκετά αεροπορικά δυστυχήματα των τελευταίων μηνών.

Στην Ελλάδα, πάντως, μπορεί να μην απολαμβάνουμε τον Λεμπρόν, εντούτοις, έχουμε τη δυνατότητα, πλέον, να θαυμάζουμε δια ζώσης το άλλοτε αυτοκίνητό του. Ας μην είμαστε κι αχάριστοι…

Πηγή: We24.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…