Κεντρική Διεθνή Το παράπονο του Φώτη

Το παράπονο του Φώτη

Lampropoulos Canarias

Lampropoulos-Canarias

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος αποχαιρέτησε τα Κανάρια Νησιά, ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας αλλά ο τρόπος, με τον οποίο πραγματοποιήθηκε το “διαζύγιο” του αφήνει μια πικρία. Αυτό άφησε να εννοηθεί μέσω δηλώσεων, στις οποίες προέβη σε τοπικά Μέσα, όπου αποκάλυψε πως οι διοικούντες δεν επικοινώνησαν ποτέ μαζί του, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον προπονητή της ομάδας, Αλεχάντρο Μαρτίνεθ, καθώς και στο μέλλον του.

“Δεν με κάλεσαν από την ομάδα να ανανεώσω. Ήθελα να μείνω, αλλά όχι παίζοντας τόσο λίγο όσο πέρσι. Ήθελα να έχω ένα ρόλο που θα νιώθω περισσότερο σημαντικός” ενώ για τις σχέσεις που είχε με τον προπονητή του, υπογράμμισε: “Ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε πιο στενή σχέση, δεν ξέρω. Ποτέ δεν ήμασταν φίλοι, γιατί δεν θεωρώ πως ένας παίκτης κι ένας προπονητής μπορούν να έχουν κάτι παραπάνω από επαγγελματική σχέση, αν και συμβαίνει”.

Τέλος, αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ξεκαθάρισε πως “Θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω στην Ισπανία, αν και ο μάνατζερ μου εξετάζει περιπτώσεις κι από άλλες χώρες. Εξετάζουμε τις επιλογές μας, αλλά θα προτιμούσα να μείνω εδώ, γιατί το νιώθω πλέον σαν σπίτι μου και ξέρω καλά τη χώρα μετά από τόσα χρόνια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…