Κεντρική Διεθνή Το γράμμα του Χουέρτας

Το γράμμα του Χουέρτας

huertas kontini

huertas-kontini

Ο Μαρσελίνιο Χουέρτας δε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, όμως φρόντισε να αποχαιρετίσει τον κόσμο της ομάδας μέσω ενός πολύ ωραίου γράμματος.

Αναλυτικά:
“Γεια σας, έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού. Είναι πολύ περίπλοκο για μένα. Η πιο δύσκολη στιγμή ενός αθλητή είναι να πει αντίο στο μέρος που θεωρεί σπίτι του, στο μέρος όπου αγαπήθηκε και αγάπησε.

Τέσσερις καταπληκτικές σεζόν πέρασαν γρήγορα, αλλά οι βαλίτσες μου είναι γεμάτες. Αναμνήσεις, φίλους, πανηγυρισμούς, κακές στιγμές και φυσικά η αγάπη των οπαδών. Πάντα έδινα τον καλύτερο μου εαυτό και ελπίζω να έχετε καλές αναμνήσεις κι εσείς από μένα.

Η μαγεία του Palau δε θα ξεχαστεί, αλλά πρέπει να συνεχίσω. Η ζωή ενός επαγγελματία αθλητή περιλαμβάνει και τέτοιες στιγμές και πρέπει να τις αποδεχθώ. Πλέον θα αγαπώ την Μπαρτσελόνα από απόσταση και πάντα θα ελπίζω το καλύτερο για την ομάδα μπάσκετ. Ελπίζω να συνεχίσει να κατακτά τίτλους και να πανηγυρίζει.

Σε προσωπικό επίπεδο έκανα καλούς φίλους. Ευγενικούς, και ειλικρινείς ανθρώπους. Όσο για τους συμπαίκτες μου, αυτοί θα είναι φίλοι μου για πάντα και σίγουρα θα συναντιόμαστε στο μέλλον. Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, τους υπαλλήλους της ομάδας και όσους μου έδωσαν την ευκαιρία να ωριμάσω σαν άνθρωπος και σαν παίκτης.

Ένας κόμπος υπάρχει στο λαιμό μου όταν σκέφτομαι πως δε θα ξαναπαίξω στο Palau, αλλά έτσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός. Καινούριες προκλήσεις, νέοι ορίζοντες, αλλά η καρδιά μου θα ανήκει πάντα σε αυτή την ομάδα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…