Κεντρική NBA NCAA “Τιμάς την Πάτρα”

“Τιμάς την Πάτρα”

Γιάννης Δημακόπουλος

Γιάννης Δημακόπουλος

Ο Γιάννης Δημακόπουλος, συνεπικουρούμενος από τον πατέρα του, επισκέφθηκε το γραφείο του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, προκειμένου να τιμηθεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της περιφέρειας Big West με το Ιρβάιν.

Ο 20χρονος φόργουορντ/σέντερ, αφενός, αγωνίζεται στο NCAA, αφετέρου, δε, σπουδάζει Εγκληματολογία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ενώ ο πατέρας του, Δημήτρης Δημακόπουλος, είναι παλαίμαχος παίκτης. Ο δήμαρχος της πόλης, έτσι, είχε την ευκαιρία να συγχαρεί δια ζώσης τον Γιάννη Δημακόπουλο, στον οποίο, άλλωστε, έστειλε επιστολή από τον περασμένο Μάρτιο. Η τελευταία ανέφερε ότι: “Αγαπητέ Γιάννη, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια πληροφορηθήκαμε για τις προόδους και τις επιτυχίες στις σπουδές σου και τον αθλητισμό στο Πανεπιστήμιο Irvien της Καλιφόρνια, που είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο και που τιμούν και προβάλλουν την πόλη μας.

Με την πεποίθηση ότι εκφράζω το κοινό αίσθημα της πόλης, σου απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές για την απρόσκοπτη εξέλιξή σου στην επιστήμη και στον αθλητισμό. Τέλος, εκφράζω και τα συγχαρητήριά μου στους γονείς σου, των οποίων την πλούσια αθλητική παράδοση συνεχίζεις, δικαιώνοντάς τους με τον καλύτερο τρόπο και με το ήθος που έχεις επιδείξει ως νέος άνθρωπος και αθλητής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…