Κεντρική Eurobasket “Θα φορμαριστεί…”

“Θα φορμαριστεί…”

katsikaris

katsikaris

Σίγουρος εμφανίστηκε, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Εθνικής μας με την Ολλανδία, στο πλαίσιο του τουρνουά “Ακρόπολις“, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φώτης Κατσικάρης, πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα φορμαριστεί στους Ομίλους του Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:
Δεν κρατάω κάτι, ούτε κάνουμε κάτι διαφορετικό απ’ ότι στα άλλα παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ χαλαροί, η μπάλα πήγαινε πολύ εύκολα στο λόου ποστ και δημιουργήθηκαν προβλήματα“, ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Είναι ένα τουρνουά τριών ομάδων, είναι καλό πως πήραμε μια αίσθηση από την Ολλανδία που θα την βρούμε στον όμιλο. Ήταν καλό που τους είδαμε από κοντά“.

Έρχονται δυο πολύ δυνατά παιχνίδια. Θέλω να δω τις διάφορες συνθέσεις στο παρκέ, για να καταλάβουμε που έχουμε αδυναμίες και πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε. Η ομάδα θα φορμαριστεί στους ομίλους. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας και στα δύο φιλικά που έμειναν πρέπει να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια και να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση. Πάντως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και ο χρόνος θα λειτουργήσει με εμάς“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ευρωμπάσκετ 2025: Οι ομάδες της προκριματικής φάσης

Αυτές είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην προκειματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025. Συμ…