Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Τεράστια ευκαιρία” (vid)

“Τεράστια ευκαιρία” (vid)

Athinaiou

Athinaiou

Ο Γιάννης Αθηναίου μετά το τέλος της προετοιμασίας του με την Εθνική Ανδρών, έδωσε το παρών στη σημερινή (18/08)πρώτη” προπόνηση του Ολυμπιακού. Στην πρώτη συγκέντρωση των “ερυθρόλευκων” για τη νέα σεζόν, ο Έλληνας γκαρντ εμφανίστηκε αποφασισμένος να βάλει τη δική του σφραγίδα στην ομάδα.

Αναλυτικά:
Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και βλέπω αυτό το άλμα στην καριέρα μου ως τεράστια ευκαιρία. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες και θέλω να δώσω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής και να γίνω κομμάτι αυτού του τεράστιου συλλόγου“, είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στις πρώτες του εντυπώσεις, σημείωσε: “Βρήκα πολύ οικογενειακό κλίμα. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και νομίζω ότι είναι και το μεγαλύτερο ατού της ομάδας, αυτό που την κάνει να πρωταγωνιστεί πάντα“.

Τέλος, ρωτήθηκε αν σκοπεύει να… αράξει στον Ολυμπιακό μετά τις αλλαγές αρκετών ομάδων, απάντησε: “Είναι καλή ευκαιρία να γίνει το λιμάνι που θα μείνω. Όταν φτάνεις στην κορυφή, αυτό που θέλεις είναι να καθιερωθείς. Πέρασα από τέσσερις ομάδες τα δυο τελευταία χρόνια, κράτησα τα θετικά, έγινα καλύτερος από τα αρνητικά και πήρα κάποιες εμπειρίες που θα με βοηθήσουν σε αυτό το επίπεδο. Αυτό που προέχει είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας για να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας, που είναι να πρωταγωνιστεί πάντα και σε όλα τα επίπεδα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …