Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Συνεργασία με Performance 22

Συνεργασία με Performance 22

Perfomance 22

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία κάνει γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με το Αθλητικό Κέντρο “Performance 22”, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και ότι τη θέση του γυμναστή αναλαμβάνει ο Χρήστος Μαραυγάκης, όπως σας είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα.

Αναλυτικά:
“Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασία της με το Αθλητικό Κέντρο “Performance 22” και το νέο γυμναστή της ομάδας μας, Χρήστο Μαραυγάκη.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings εξελίσσεται και ένας σημαντικός τομέας που έχει ιδιαίτερη σημασία για μία επαγγελματική ομάδα είναι η εκγύμναση και η εξέλιξη των παικτών. Το σημαντικό έργο της εκγύμνασης των αθλητών μας θα έχει ο γυμναστής Νίκος Παπαβασιλείου, ο οποίος αποτελεί “κομμάτι” του “Performance 22”.

Υπεύθυνος γυμναστής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Χρήστος Μαραυγάκης. Ο Χρήστος Μαραυγάκης είναι πτυχιούχος γυμναστής από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα το μπάσκετ, έπαιξε μπάσκετ στον ΑΓΟΡ και διατέλεσε προπονητής των υποδομών. Πρόκειται για μία ακόμη κίνηση εμπιστοσύνης από την πλευρά της ομάδας μας στο ντόπιο δυναμικό και απόδειξη της νέας φιλοσοφίας να δοθεί προτεραιότητα στην στελέχωση του Ρέθυμνο Cretan Kings από το Ρέθυμνο και την Κρήτη γενικότερα.

Το “Performance 22″ είναι το κορυφαίο Αθλητικό Κέντρο στην Ελλάδα και θα προσφέρει τις γνώσεις του στην προπόνηση των αθλητών μας, την εργομετρική αξιολόγηση και την διατροφική υποστήριξη. Υπεύθυνος και δημιουργός του Αθλητικού Κέντρου είναι ο κ. Κώστας Χατζηχρήστος, ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού υψηλού επιπέδου, ενώ είναι γυμναστής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…