Κεντρική Basket League ΑΕΚ Συνεργασία με Ευρωκλινική Αθηνών

Συνεργασία με Ευρωκλινική Αθηνών

eurokliniki athinwn aek

eurokliniki-athinwn-aek-xorigos

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ με την οποία έκανε γνωστή τη συνεργασία της με την Ευρωκλινική Αθηνών. Παράλληλα, επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του “Δικεφάλου” ανέλαβε Ηρακλής Ι. Πατσόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΑΕΚ ανακοινώνει την χορηγική συνεργασία της με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, η οποία και θα αποτελέσει τον «Επίσημο Ιατρικό Υποστηρικτή» της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Ανακοινώνεται επίσης, ότι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της «Βασίλισσας», αναλαμβάνει ο Ηρακλής Ι. Πατσόπουλος, Χειρουργός Ορθοπαιδικός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κολωνίας, Διευθυντής Β΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής και Αθλητικών Κακώσεων Ευρωκλινικής Αθηνών.

Η ΑΕΚ στην προσπάθειά της να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με βάση τις σύγχρονες ανάγκες των καιρών ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κωνσταντίνο Ξένο, Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, Μ.Sc Διευθυντή Τμήματος Διατροφογενετικής και Έρευνας Θρέψης Ευρωκλινικής Αθηνών.

Τέλος, με την ΑΕΚ θα συνεργάζεται στο εξής ο Σταύρος Τόιλος P.T., M.Phil., Cer.Acup. Διευθυντής Κέντρου Φυσικοθεραπείας, Λειτουργικής Αποκατάστασης και Θεραπευτικής Γυμναστικής “Βιοκίνηση”. Φυσιοθεραπευτής ομάδας παραμένει ο Μανώλης Πετρόπουλος.

Η συνεργασία της ΑΕΚ με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ περιλαμβάνει πολλές παροχές-προσφορές υγείας για την κάλυψη των αναγκών όλων των φίλων της ΑΕΚ. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…